Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen nő, akit a kevésbé jóképű férfiak izgatják?
Figyelt kérdés
Emellett persze egy alap igényességet várok csak el.
(Fürdés, tiszta ruha, körömvágás, néha borotválkozás.)
Átlagos alkat vagy vékony teljesen oké.
De még az ilyen pasiknak is van párjuk, így hát kezdem elengedni a dolgot, hogy párom legyen meg családom.
Más lánynak is ilyen az ízlése?
És ha igen, ők hol vadásszák ezeket a pasikat?
2022. júl. 10. 14:32
12/24 anonim válasza:
Ne írjatok neki privátot, mert pontosan ezt akarja a troll, azon versenyzik egy haverjával (a kérdező is férfi persze), mennyi privátot tud összeszedni. És ha te is írsz neki, eteted őt.
13/24 anonim válasza:
#11 Nem érzem magam annak. Korrekt választ adtam egy átlátszó trollkérdésre.
14/24 anonim válasza:
Kamu. A nő pont arról ismerszik meg hogy tele van igényekkel. A legtöbbjüknek irreleváns igényeik vannak.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem leszek attól férfi, hogy azr állítjátok, de igazából nekem mindegy ki mit hisz...
2022. júl. 10. 15:27
17/24 anonim válasza:
Nőként nekem sűrűn tetszett olyan férfi akiről tudom, hogy mások azt mondanák, hogy csúnya.
Ez van, megfog valami és onnantól nekem mindegy.
18/24 anonim válasza:
Ez tényleg kamu. Nyilván kapna a privát levelekre, ha így lenne ahogy leírta.
19/24 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy időnként nőnek öltözől, de genetikailag nem vagy nő.
Férfiként nem egyszerű férfit találni párkapcsolatra, javaslom a meleg bárokat, alkalmazásokat!
20/24 A kérdező kommentje:
Ti tényleg agybetegek vagytok ebben a kategriában...
2022. júl. 10. 16:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!