Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hogy ha megismerkednél egy 50 éves pasival s mikor kerdeznel rola akkor azt mondaná hogy most vették fel az egyetemre...?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 10:28
1/7 anonim válasza:
Tudtommal egyetemre bármikor be lehet iratkozni nem korhoz kötött.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt szólnád? De ha felvették akkor már tudja...
2022. júl. 10. 11:12
4/7 anonim válasza:
Tetszene, hogy még ennyi idős korában is vannak céljai. Olyanok, amik nem gyakori ebben a korban.
5/7 anonim válasza:
Az én párom 40 éves. Beszéltünk már róla, hogy bánja, hogy nem szerzett diplomát. Több szakmája is van amúgy, nekem viszont van 2 diplomám 30 évesen.
A volt felesége nem igazán támogatta a tanulásban, van egy közös gyerek is. Jelenleg én várandós vagyok, így talán nem a legjobb az időzítés most sem az egyetemre, de támogatni fogom benne, ha jövőre jelentkezne😊
6/7 A kérdező kommentje:
Érdemes volt párt váltania...
2022. júl. 11. 02:38
7/7 anonim válasza:
Támogatnám, ha a párom lenne, ismerkedésnél is lenyűgözne mindenképpen. Személyszerint én nagyon megszenvedtem a diplomámmal, mentálisan kikészített és csúsztam is, mérnöki szakon végeztem, rögtön gimi után kezdtem. Tudom mekkora munka egy diploma, és az nem semmi, ha ennyi idő után is rászánja magát valaki. Pozitív, hogy fejlődni akar, érdeklik a kihívások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!