Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne megfejteni ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megfejteni ezt a srácot?

Figyelt kérdés

Mert én úgy érzem, elbuktam. :D

Maga a sztori meg a körülmények nagyon bonyolultak, de az a lényeg, hogy jelenleg nem tudunk találkozni egy darabig, és így most csak az internet maradt. De eléggé furcsa a srác. Nem tudom eldönteni, hogy csak nagyon zárkózott, vagy nem érdeklem, vagy tönkretette valaki, és azért lett ilyen, vagy csak fél valamitől.

Én olyan típus vagyok, hogy szóvá teszem, ha valami nem tetszik, és már többször mondtam neki, hogy zavar, hogy nem tudok róla szinte semmit, alig mesél magáról, pl. tegnap is mondtam ezt, és az az érdekes amúgy, hogy nem tűnik el/sértődik meg meg akármi, hanem pl. most azt írta, hogy mit szeretnék tudni? De bocsánatot is kért már többször is, hogy pl. nagyon sűrű napjai voltak, meg amúgy látom rajta, hogy próbál igyekezni, csak valahogy még sem nagyon megy.

Igyekezet alatt azt értem, hogy amúgy érdeklődő, meghallgat, sokszor írja, hogy gondol rám, vagy pl. amikor mondtam neki, hogy nem szeretem, ha sokáig nem tudok róla (volt, hogy 1,5 nap múlva válaszolt), akkor arra is elkezdett odafigyelni.

Szerintetek ez most mi? Nem direkt csesztetem amúgy nyilván, csak mivel még nem tudunk találkozni, így nincs más, és a netes kommunikációból kéne kihozni, amit lehet. De nem tudom eldönteni, hogy miért ilyen. Mert amúgy meg ha annyira nem érdekelném, csak nem kínlódna itt velem, pláne másik országból.

2022. júl. 9. 20:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy volt már köztünk szex is, meg randi, tehát nem ismeretlen srác.
2022. júl. 9. 20:11
 2/5 anonim válasza:
100%
Komomyat nem akar. Ez így elég kényelmes neki ami van.
2022. júl. 9. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy baromi béna, vagy tényleg jó így lazábban neki. Mindkettőre van esély, akár egyszerre.

Komoly dolgokat nem terveznék vele a helyedben.

2022. júl. 9. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Én sem tervezek nagyon komolyat, de ettől függetlenül szeretném jobban megismerni.
2022. júl. 9. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"zavar, hogy nem tudok róla szinte semmit, ... nem szeretem, ha sokáig nem tudok róla"

Túl sok a "nem", fontos dolgok hiányoznak.

Kérdezd, kedvesen, akkor szívesen fog beszélni, mesélni.

Akkor sem dől össze a világ, ha nem sikerül őt megfejtened.

2022. júl. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!