Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme van? Segít valaki megfejteni?
Korábban kiírtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Beszéltem vele, elmondtam, hogy úgy érzem kezd eltávolodni tőlem. Azt mondta sajnálja, és igazam van, többet kéne foglalkoznia velem. Viszont ezzel párhuzamosan különféle módokat talált ki arra, hogy hogyan vigyek be még több kalóriát.. Amikor pont az okozza a problémánkat, hogy ekkora lettem. Azt akarja, hogy jobban függjek tőle? Vagy szerinte ebben nyilvánul meg az, hogy foglalkozik velem?
"különféle módokat talált ki arra, hogy hogyan vigyek be még több kalóriát"
Mégis hogyan? Írd már le, mert nagyon kíváncsi vagyok
Igen, segítek:
170 kiló vagy. Egy dagadt disznó, aki hamarosan a halálba fogja magát zabálni. Térj már észhez, a csajod meg fog ölni, amit láthatóan magasról lesz.r.
Ja, jön a metabolikus szindróma ("A metabolikus szindróma tünetei a csökkent glükóztolerancia (vércukorszint-emelkedésre való hajlam), a magas vérnyomás, az elhízás (főleg a hasra), a magas vérzsírszint és a magas koleszterinszint, amelyek már önmagukban is fokozzák a szívkoszorúér-betegség, a stroke és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínűségét, együttesen azonban még jobban emelik a kockázatot és rövidítik az életet."
Ha még tovább hízol, teljesen lebetegszel. Nem lesz szex sem, csak kórházi kezelés. Ilyen életet szánsz magadnak? A barátnőd meg lelép és keres majd egy újabb "áldozatot" magának.
Tehát ha sürgősen nem fogysz le, akkor lebetegszel és így is úgy is vége lesz a kapcsolatodnak. Egyre mozgásképtelenebb leszel, ő meg egyre többet fog másokkal szórakozni. Még akkor is ha most fűt fát ígérget, hogy változtatni fog a viselkedésén.
#3: legutóbb egy olyan "játékot" játszottunk, hogy egész nap eszek. 15 percenként jelzett a telefon, és ilyenkor ettem valamit 100-150 kalória között.
Azért nem kell temetni.. nagyobb súllyal is élnek emberek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!