Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az ami megtetszik egy fiúban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami megtetszik egy fiúban?

Figyelt kérdés
Hogyan tud egy huszonéves srác hatékonyan ismerkedni? Eddig nulla barátnő nulla randi, nulla vissza írás interneten. Élőben is próbáltam de egyszerűen lehetetlen számomra. A lányok 99 százaléka már foglalt ezáltal szépen elküldenek. 182 centi, 47 kg vagyok magas vékony. Van munkám, közvetlen nyitott vagyok talán lehet túlságosan is mindenkivel. Az a baj én nem tudok flegma vagy bunkó lenni senkivel. Mi lehet az ok? Vagy hogy lehet egy lány érdeklődését felkelteni? Ja és hol lehet próbálkozni? Bulikba nem járok alkoholt nem iszok annyira túlzottan.
2022. júl. 8. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
47kg 182cm-hez? Nem vékony vagy, hanem elfúj egy kisebb szél! Ilyen súllyal orvoshoz kellene menned, és kezeltetni magad sürgősen. Nem csoda, ha nem látnak vonzónak, még nőként is masszív anorexiával küzdő lehetnél.
2022. júl. 9. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
A nőknek az tetszik egy férfiban ha nagy a farka. Ez alapján választanak párt maguknak.
2022. júl. 9. 03:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Súlyos étvágy gondokkal küzdök, de egyébként nem vagyok beteg.
2022. júl. 9. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hizzal. Edzel.

Amugy a lanyom 20 koncerten haveri korben diakmelo kozben ... Utcan sorozeskor ... Barhol tud ismerkedni. Nem nem o hanem a fiuk kepesek kozeledni ismerkedni haverkodni baratkozni.

Ebbol lesz vagy sem kapcsolat.

2022. júl. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!