Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az ami megtetszik egy fiúban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami megtetszik egy fiúban?

Figyelt kérdés
Hogyan tud egy huszonéves srác hatékonyan ismerkedni? Eddig nulla barátnő nulla randi, nulla vissza írás interneten. Élőben is próbáltam de egyszerűen lehetetlen számomra. A lányok 99 százaléka már foglalt ezáltal szépen elküldenek. 182 centi, 47 kg vagyok magas vékony. Van munkám, közvetlen nyitott vagyok talán lehet túlságosan is mindenkivel. Az a baj én nem tudok flegma vagy bunkó lenni senkivel. Mi lehet az ok? Vagy hogy lehet egy lány érdeklődését felkelteni? Ja és hol lehet próbálkozni? Bulikba nem járok alkoholt nem iszok annyira túlzottan.
2022. júl. 8. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Úgy, ha magát adja. Pont.

Nekem az tetszett meg eddig a párjaimban, ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg. A többi hülye sallang, amit az incifincik terjesztenek homoromantikus párbeszédekbe bonyolódva egymással.

2022. júl. 8. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
amikor meglátom a nunireceptorok jeleznek és awww.. meg minden. Asztán elmegyünk erre-meg arra is aztán aww... meg minden izé és oan szupcsi, hogy aww..meg minden és ilyenek.
2022. júl. 8. 23:31
 3/14 anonim ***** válasza:
30%

"ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg.":

Tehát olyan barátot szeretnél, akit fel tudsz tölteni instagrammra dicsekedni. Természetesen a külsőségekről beszélünk és igen, nem biztos, hogy a kigyúrt lapátállú alfa -kanról van szó.

"A többi hülye sallang, amit az incifincik terjesztenek homoromantikus párbeszédekbe bonyolódva egymással.":

Az incelek, azaz a blackpill közösség képviselői egyszerűen csak szeretnék megérteni, mi az a kinézet és életstílus, ami a hozzád hasonló nőknek kell. Ők azok, akik komolyan tanulmányozzák a témát és nem csak irogatnak a nőknek 0 -24, ahogy a férfiak többsége.

A Chad képe azért lett meghatározó a közösségben, mert ő az, akinek még ma is (én 2020 -ban csináltam az utolsó tesztet) 30+ matche van, akik találkozni is akarnak vele.

2022. júl. 8. 23:33
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

"Úgy, ha magát adja. Pont.":

Dehogyis. Ő csak tudja, hogy lehet meghülyíteni egy nőt.

2022. júl. 8. 23:33
 5/14 anonim ***** válasza:

"ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg.":

Ezzel egyébként beismerted, hogy az inceleknek igazuk van és nem a személyiség számít, hanem hogy te kivel hogyan jelensz meg.

Ugyanez igaz az autókra is. A Porsche jelenleg az egyik legjobb sportkocsi az összes szempontból, Amerikában mégis inkább a hangos Ford Mustangot veszik, mivel azzal menő megjelenni.

2022. júl. 8. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
47 kiló vagy? Ez most vicc, vagy elírás?
2022. júl. 8. 23:39
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

5

Tudom, hogy szeretnéd undorító szintekre leegyszerűsíteni a párválasztást, de nem leszek benne partner. Oldalakon át irkáltok hülye teóriákat, miközben süketek és vakok vagytok minden nőre és férfira, akinek veletek ellentétben nem teljes csődtömeg a magánélete...

Mit lehet kezdeni azzal az emberrel, aki egy bukottól hajlandó csak tanulni?

Ha tudnál olvasni, értenéd, amit írtam: akkor jó érzés valaki mellett megjelenni, mikor tudod, hogy tisztel, felvállal és nem hoz rád szégyent a viselkedésével.

2022. júl. 8. 23:49
 8/14 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy szeretnéd undorító szintekre leegyszerűsíteni a párválasztást, de nem leszek benne partner.":

Ez mind jól is hangzana, ha én is kapnék matchet. Én egyik általatok preferált insta/való életbeli kategóriának sem felelek meg, mivel egyéniségem van. Ennek megfelelően nem kellek senkinek, akármilyen jól is sikerült az a randi (ami évente egyszer történik kb)

2022. júl. 9. 00:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért írom a kategóriát, mert láttam abszolút lúzer kinézetű animenéző nyomorék oofy doofy -t sikeresen csajozni hozzá hasonló nővel. Nyilván annak a nőnek nem a Chad, hanem ez kell ahhoz, hogy úgy "jelenjen meg", ahogy ő akarja.
2022. júl. 9. 00:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezen a ponton azt mondom, ha van egyéniséged, te nem fogsz úgy "együtt megjelenni". Meg kell felelned valamelyik sztereotípiának, hacsak nem vagy persze Chad, aki meg bizonyítottan matchel.
2022. júl. 9. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!