Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami megtetszik egy fiúban?

Úgy, ha magát adja. Pont.
Nekem az tetszett meg eddig a párjaimban, ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg. A többi hülye sallang, amit az incifincik terjesztenek homoromantikus párbeszédekbe bonyolódva egymással.

"ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg.":
Tehát olyan barátot szeretnél, akit fel tudsz tölteni instagrammra dicsekedni. Természetesen a külsőségekről beszélünk és igen, nem biztos, hogy a kigyúrt lapátállú alfa -kanról van szó.
"A többi hülye sallang, amit az incifincik terjesztenek homoromantikus párbeszédekbe bonyolódva egymással.":
Az incelek, azaz a blackpill közösség képviselői egyszerűen csak szeretnék megérteni, mi az a kinézet és életstílus, ami a hozzád hasonló nőknek kell. Ők azok, akik komolyan tanulmányozzák a témát és nem csak irogatnak a nőknek 0 -24, ahogy a férfiak többsége.
A Chad képe azért lett meghatározó a közösségben, mert ő az, akinek még ma is (én 2020 -ban csináltam az utolsó tesztet) 30+ matche van, akik találkozni is akarnak vele.

"Úgy, ha magát adja. Pont.":
Dehogyis. Ő csak tudja, hogy lehet meghülyíteni egy nőt.

"ahogy éreztem magam mellettük és akkor, mikor együtt jelenünk meg.":
Ezzel egyébként beismerted, hogy az inceleknek igazuk van és nem a személyiség számít, hanem hogy te kivel hogyan jelensz meg.
Ugyanez igaz az autókra is. A Porsche jelenleg az egyik legjobb sportkocsi az összes szempontból, Amerikában mégis inkább a hangos Ford Mustangot veszik, mivel azzal menő megjelenni.

5
Tudom, hogy szeretnéd undorító szintekre leegyszerűsíteni a párválasztást, de nem leszek benne partner. Oldalakon át irkáltok hülye teóriákat, miközben süketek és vakok vagytok minden nőre és férfira, akinek veletek ellentétben nem teljes csődtömeg a magánélete...
Mit lehet kezdeni azzal az emberrel, aki egy bukottól hajlandó csak tanulni?
Ha tudnál olvasni, értenéd, amit írtam: akkor jó érzés valaki mellett megjelenni, mikor tudod, hogy tisztel, felvállal és nem hoz rád szégyent a viselkedésével.

"Tudom, hogy szeretnéd undorító szintekre leegyszerűsíteni a párválasztást, de nem leszek benne partner.":
Ez mind jól is hangzana, ha én is kapnék matchet. Én egyik általatok preferált insta/való életbeli kategóriának sem felelek meg, mivel egyéniségem van. Ennek megfelelően nem kellek senkinek, akármilyen jól is sikerült az a randi (ami évente egyszer történik kb)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!