Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kollégám 189cm magas és a menyasszonya 156cm magas, egy 172cm magas dögös csaj bepróbálkozott nála, de lekoptatta. Szerintem ilyen az igazi kapcsolat!
A mai világból kiindulva becsülendő amit tett!

13-as, ezt most úgy mondod, mintha a menyasszonya nem lehetne szexi, mert csak 156 centi. Miért is nem lehet az szerinted egy alacsony nő?
Pl Eva Longoriát vagy Shakirát biztos sokan kirugdosnák az ágyukból, hogy fujj, 160 sincs, nem kell, nem dögös...
Amúgy meg azért kellett a 188 centis párom, hamarosan férjem, mert megtetszett, tisztelettel bánt velem (nagyon ocsmány szakításom volt előtte, amit egyébként pont egy alacsony pasi tett), a tenyerén hordozott, de mindig meghagyta a privát szférám, láthatóan imádott. És ezek az érzések nem hagytak alább évekkel később sem. És nem, baromira nem érdekelt a magassága egy percig sem, ahogy őt sem az én alacsonyságom. De majd most mindjárt kirakom, hogy szegény magas csajoknak (bár szinte soha nem őket látom itt gyűlölködni) meg alacsony pasiknak több jusson.
Amúgy akkor én megfordítom a kérdést: a magas férfiaknak miért kellenek a 150-160 centis nők? Miért nem kizárólag 170 felettiekkel kezdenek mondjuk?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!