Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell egy alacsony nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy alacsony nőnek 180-190 magas férfi?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 19:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Mert azt jobban tudjuk mutogatni a konkurens nőknek.
2022. júl. 8. 19:27
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Na eddig hány sör ment le a 10 ből :D?

Figyelj. Lehet túl dúrva voltam és nem a kérdésre valaszoltam az előző alkalommal. Én 173 centi vagyok és 65 kiló. Nyilván én is érzém, hogy kicsi vagyok meg vékony, de ez a csajozásban soha nem gátolt. Nem igazán éreztem hátrányt emiatt. Szerintem hagyd el a söröket, járj el edzeni és lesz barátnőd.

2022. júl. 8. 19:29
 3/22 anonim ***** válasza:
18%
Mert nagy a farkuk.
2022. júl. 8. 19:30
 4/22 anonim ***** válasza:
53%
Hogy ne kelljen a szopáshoz letérdelni.
2022. júl. 8. 19:33
 5/22 anonim ***** válasza:
51%

Ez egy nagyon jó kérdés, én sem értem, hogy 155 mélyen miért elvárás valakinek a 180 centis magasság például, de úgy vagyok vele, hogy ő tudja, engem nem akadályoz ez semmiben. :D

Az alacsony emberek (nőknél 160 alatt, férfiaknál 170 alatt) hajlamosak túlkompenzálni. A fickók a nagy szájukkal, sokszor agresszióval meg a nagy böhöm autójukkal, a lányok meg például a magas srácokkal.

2022. júl. 8. 19:37
 6/22 anonim ***** válasza:
67%

"155 mélyen miért elvárás "

Nem elvárás, hanem így alakult.

Amúgy meg nem tökmindegy neked, ki kivel van?

2022. júl. 8. 20:01
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

6

De,teljesen mindegy. Írtam is, láthattad volna, ha nem kezdtél volna el köpködni az első mondat után továbbolvasás helyett.

És de, van, akinél elvárás és nem így alakult. Van pár ismerősöm, aki társkeresőzik, szoktak mutatni érdekes biokat. Viszonylag általános az, hogy valaki plusz 25-30 centivel magasabb partnert vár el.

2022. júl. 8. 20:09
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Mert a magas fèrfi vonzó fèrfias, az alacsony nő szintèn vonzó, de nőies. Ìgy jól egymásra találnak ők :)
2022. júl. 8. 20:27
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
"Az alacsony emberek (nőknél 160 alatt, férfiaknál 170 alatt) hajlamosak túlkompenzálni" Nem érzem úgy, hogy túl akarok kompenzálni, szimplán szexinek tartom ha a pasim sokkal magasabb.
2022. júl. 8. 20:28
 10/22 anonim ***** válasza:
Mivel mindenki magasabb nálam így tökmindegy, nem ezt nézem.
2022. júl. 8. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!