Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na eddig hány sör ment le a 10 ből :D?
Figyelj. Lehet túl dúrva voltam és nem a kérdésre valaszoltam az előző alkalommal. Én 173 centi vagyok és 65 kiló. Nyilván én is érzém, hogy kicsi vagyok meg vékony, de ez a csajozásban soha nem gátolt. Nem igazán éreztem hátrányt emiatt. Szerintem hagyd el a söröket, járj el edzeni és lesz barátnőd.

Ez egy nagyon jó kérdés, én sem értem, hogy 155 mélyen miért elvárás valakinek a 180 centis magasság például, de úgy vagyok vele, hogy ő tudja, engem nem akadályoz ez semmiben. :D
Az alacsony emberek (nőknél 160 alatt, férfiaknál 170 alatt) hajlamosak túlkompenzálni. A fickók a nagy szájukkal, sokszor agresszióval meg a nagy böhöm autójukkal, a lányok meg például a magas srácokkal.

"155 mélyen miért elvárás "
Nem elvárás, hanem így alakult.
Amúgy meg nem tökmindegy neked, ki kivel van?

6
De,teljesen mindegy. Írtam is, láthattad volna, ha nem kezdtél volna el köpködni az első mondat után továbbolvasás helyett.
És de, van, akinél elvárás és nem így alakult. Van pár ismerősöm, aki társkeresőzik, szoktak mutatni érdekes biokat. Viszonylag általános az, hogy valaki plusz 25-30 centivel magasabb partnert vár el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!