Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen átlagos lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen átlagos lánynál lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/140 vagyok. Sajnos betegség miatt kövér.

Nem tehetek róla de csak a normál súlyú nőkre áll fel. Incelmódba tartom magam vagy 7 éve. Mert vagy összejön nekem tetsző nő vagy nem kell senki alapon.

2022. júl. 8. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:

70

Sehol nem írtam hogy 25 vagyok. Ha ennyire keresed mibe lehet belekötni? 34 éves vagyok.

2022. júl. 10. 07:37
 72/73 anonim ***** válasza:
47%
Ajj b+ úgy csinál itt mindenki, mintha nagy átlag felettiség lenne személyi edzőnek lenni. Lassan minden 3. ember személyi edző aki valaha 2x lement facebookozni a terembe. Olyan ez manapság, mint a műkörmös, lépten-nyomon ilyenek vannak.
2022. júl. 11. 20:09
 73/73 anonim ***** válasza:

Na igen. Mindig kiderül, hogy a csúnya/incel/kövér, vagy csak nőknél sikertelen férfiak számára az átlagos nők szép nőket jelentenek.

A linkelt nő szerintem kimondottan csinos egyrészt, másrészt ha jól látom, még személyi edző is.

Ez a nő nem túlzottan az az átlag kategória, de ez csak az én véleményem (még nem olvastam végig a kommenteket).

2022. dec. 17. 02:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!