Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen átlagos lánynál lehet esélyem?
180/140 vagyok. Sajnos betegség miatt kövér.
Nem tehetek róla de csak a normál súlyú nőkre áll fel. Incelmódba tartom magam vagy 7 éve. Mert vagy összejön nekem tetsző nő vagy nem kell senki alapon.
Figyelj, vázolom neked a tényeket:
<1500 kalóriával lehetetlen nem fogyni (már eleve, ha ezeknek a forrása is minőségi), főleg ha még állításod szerint ennyi edzéssel folyamatosan égeted is. Ilyen betegség nem létezik.
Nincs olyan hogy valaki 140 kilósan 15 kilómétert gyalogol naponta. Nonszensz. Még 1 kilóméter is csoda lenne.
2-3 órát max /tartózkodsz/ a konditeremben, egy 140 kilós ember biztos nem fog 2-3 órát keményen, intenzitással edzeni, mert fizikai képtelenség. Futópadra felzavarva meg kb. 5 perc után dőlnél le róla ájultan.
Szóval ne etessük a trollt.
61
“Nincs olyan hogy valaki 140 kilósan 15 kilómétert gyalogol naponta. Nonszensz. Még 1 kilóméter is csoda lenne.”
3 km nél tartok ma. Viszont ez a péntek kicsit másabb mint a többi nap. És a munkám gyaloglás része ejjel történik. Reggelre simán most is lesz 10-12 km. De pl kedden 15,4 volt.
“Futópadra felzavarva meg kb. 5 perc után dőlnél le róla ájultan.”
Általánosságban 40-45 percet vagyok a padon.
Ne haragudj, de ez tényleg nem jön ki. Egy felnőtt férfi kb éhenhal 1500 kcal-án. Szóval, "hol a k@ki Robin?" Milyen gyakran, és mennyit eszel félre? Mert tutira félreeszel. Illetve mi a helyzet az alkohollal? Szvsz jobb, ha őszinte vagy ezekkel a kérdésekkel, mert magaddal szúrsz ki. Sokkal jobb, ha te rontod el, mert azon tudsz változtatni, míg ha egy orvosi csoda vagy, azon nem.
Az oldalfájdalmakkal kapcsolatban, nos, itt kapsz részemről egy kis szimpátiát. 2 évig olyan oldalfájdalmaim voltak, hogy néha egy hajszál hiányzott ahhoz, hogy elájuljak, oltokban konkrétan már nem láttam, ha 10 percnél többet sétáltam. Nálam kiderült, hogy ételintoleranciám van, és begyulladt emiatt az egész emésztőrendszerem. És igen, az orvosok jelentős része barom. Engem konkrétan már leordítottak, hogy kamuzok, meg ne zaklassam őket. Konkrétan egyik barátnőm rángatott el allergiatesztre, és ott derült ki, hogy nem kicsit van ki a szervezetem. (Nem mintha korábban a 3 napnyi szakaszos hányás ezt nem tette egyértelművé... Szerencsére annyi folyadékot tudtam bevinni, hogy ne száradjak ki.)
Visszatérve, ha 2 hónap alatt le tudtál fogyni 7 kilót, ami majdnem heti 1 kg fogyás, az azt jelenti, hogy 1500 kcal-án kb napi 1000 kcal deficited van, ami azt jelenti, hogy 2000 kcal-án is fogynál, csak lassabban. És továbbra is fenntartom, hogy x időnként erősen félreeszel, ilyen egy helyben 3000+ kcal-t. Vagy iszol. Alkohollal, üdítővel.
50 kilós, aktív nőként én is félreennék 1500 kalórián. Mert kevés. Nagyon. És nem, nem szerencsés a genetikám. Az egész családom masszívan kövér, szívbeteg, vérnyomás problémás, IR-es, nekem pedig endometriózisom van.
A kaja minősége pedig szintén kritikán aluli, amit leírtál. Nem, nem kell fullba tolni a "tiszta étkezést", de masszívan tápanyaghiányosan élni... Nos, maradjunk annyiban, hogy nem sokáig kell majd nő miatt aggódnod, mert egyre több fájdalommal kell majd élned, és látogatnod az orvosokat. Kisebb bajod is nagyobb lesz.
Szóval, összefoglalva: legyél őszinte magaddal, egyél normális mennyiséget, legalább egy közepes minőségben, mozogj, de ne hajtsd túl magad. Láthatóan képes vagy fogyni, mivel te magad írtad. A vizsgálatokkal meg ne hagyd magad, abban teljesen együtt tudok érezni veled.
Én tényleg nem hazudok. Mi értelme lenne itt egy anonim fórumon?
Inni? Évente 1-2x mikor rám kényszerítik a haverok egy házibulin.
Amúgy még az előző munkahelyemen történt , vagyis akkor voltam még a jelenleginél is drasztikusabb állapotban. Ott annyira keveset ettem és hajtottam mellé magam hogy lehet az 1000 kalória sem volt meg. 70 akárhány kilót tartottam kb fél évig. A bordaim kint voltak, és 3-4 x ájultam el az utcán és a munkahelyemen. Annyira alultáplált lehettem. Mindezt egy lány miatt tettem mert de utána is kövérnek mondott és összejött mással. Erősen magam alatt voltam depresszió miegymás. Szépen jött vissza a súly 85,95, 110. Amúgy idén volt a csúcson a 148 al. Ennél még nem voltam több. Akkor kezdem megint a egyeztetésbe hogy ne dögöljek meg a szívrohamba vagy ilyesmibe. Most 140 de biztos nem egészséges amit csinálok. 75 ig nem nyugszok meg mert így nem kellek lőtéri kutyának se, nem hogy egy kedves , szép nőnek.
Figyelj, kérdező, ez így abszolút bullshit, amit írsz.
44 leszek, kamasz korom óta nem tudok lefogyni. De: ez nem jelenti azt, hogy nem tudok fogyni! Lassan, nehezen, de le tudok dolgozni a súlyomból.
Cserébe viszont relatív gyorsan tudok izmot építeni, főleg nőhöz képest.
Rajtam tényleg látszik, hogy aktív életet élek, és ha rendszeresen mozgok, pár hónap alatt átalakul a testem. Nem fogyok le Barbie babára, viszont a vádlim formásabb, a bokám vékonyabb, feszesebb a hasam, feljebb kerül a fenekem, kerekebb a vállam, stb. Egy év után, miközben a súlyom mindössze 5 kilóval kevesebb, és a ruhaméretem se változott, teljesen más körvonalaim vannak, mint korábban.
Pár éve társkeresőztem. Ott futottam bele ugyanebbe a dumákba, mikor a pasik magyarázkodtak. Aztán kiderült, hogy elvileg állandóan diétázik, de ha kap egy alacsony kalóriatartalmú ebédet (konkrétan lecsót, tojással és virslivel, tehát nem nyúleledelt), egy óra múlva kiabálta a hűtőm. Illetve rendszer edz, de egy kirándulás közben nem tud dombnak fel két percig sétálni.
Aztán jött egy pasi, aki nem csak mondta. Könnyedén tartotta a tempót, be lehetett vonni tollasozni, focizni, hétvégén se a kanapén ült. De látszik is: a vádliján, a combján, a karján, a vállain. Jó, mondjuk ő saját bevallása szerint is szeret enni.
Magadat becsaphatod azzal, hogy x éve fogyózol, edzel, de nem látszik. Ilyen nincs, főleg nem a te korodban.
A többieknek: rajtam is van plusz bőven, de tudok menni egész nap. A lépésszámláló alapján egy átlagos nap majdnem 40 ezer lépést teszek meg. Ez 15-20 km között van, 6-6,5 óra alatt, plusz napi 40 alkalommal fel az emeletre. Első nap után azt hittem, hogy ott halok meg, és a főnök se hitte, hogy bírni fogom. Ma már teljesen elégedett velem, nem merem olyat írni, hogy én vagyok a kedvence, de ja. Jobban bírom, mint a két új, aki sportos, vékony, de nincs még hozzászokva a munkánkhoz.
Én nem zárom ki hogy igaz amit magadról írsz, de tudom hogy én is.
Erről nem volt szó de erős a felsőtestem. Hatalmasak a combjaim (amit én a 2 naponta 1 óra szobakerékpàrnak és evezőgép hatásának tudok be).
Magas az izom arányom de a zsír % is durván magas.
Izom rám is viszonylag könnyen jön súlyzós edzések után. De többlet súlyt okozva, mert a zsír meg nem csökken mellette.
“Én tényleg nem hazudok. Mi értelme lenne itt egy anonim fórumon?“
Nem tudjuk, miért hazudsz?
"Több lány barátom is volt az évek alatt. Voltak internetesek is. Olyan akivel 4-5 évig beszéltünk minden nap. Én többet szerettem volna, de aztán le lettem tiltva csak úgy. És nem hiszem el hogy nem voltam fontos a másik félnek. Nem mertem találkozni mert az adott lányoknak is a vékony férfiak tetszettek. Én csak beszélgetni voltam jó"
Első mondatban barát. Utolsóban sírás, hogy csak beszélgetni vagy jó.
Meg fogsz lepődni, a barátok beszélgetni szoktak. Csak beszélgetni, dugni nem.
"A harmadik erekció szükséges, és az nem jön csak úgy…. Kell izgatnia a partnernek hozzá."
Nedves punci is kell a szexhez. Ha te nem izgatsz fel senkit, ez van.
23 hsz: azt írod, hogy 80 kg voltál.
25 éves vagy, 15 éve küzdesz a súlyoddal. Akkor azzal a lánnyal hány évesen randiztál? 5? Látod, pár egyszerű szám, és egyből kiderül, hogy ez azért nem teljesen így van, valahol ferdítesz.
A 80 és a 140 kiló közt 60 kg a különbség! Majdnem dupláztad a súlyod, és a saját bevallásod szerint is tovább hízol. Ezt egy kis pajzsmirigy alulműködés nem okozza, vagy nagyon súlyos anyagcsere gondod van, de az egy kivizsgálás alatt kiderül, vagy hazudsz. Aki ennyit hízik, ekkora erőfeszítés mellett, az nem azon pörög, hogy nincs csaja, hanem megy ezerrel orvostól orvosig, amíg kiderül, hogy mi a baj. Mielőtt elviszi a túlsúly, mert ebből így pikkpakk 220 kiló is lesz, meg 320, hiszen saját bevallásod szerint évi több kilót hízol úgy, hogy koplalsz, és még csak 25 vagy. Szerinted hány kiló leszel 40 évesen? 600? Fizikai képtelenség. Akkor kérdezem úgy: hány éves korodig szeretnél élni?
Doki->beutaló->lipid osztály. Minden megyében van. Ott kórházi körülmények között kiderül, hogy mennyi a kalóriaszükségleted, mi a hízás oka, és mi a megoldás. Amíg csupán ennyit nem vagy hajlandó megtenni, addig neked nem lesz csajod. Se szép, se csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!