Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen átlagos lánynál lehet esélyem?
180/140 vagyok. Sajnos betegség miatt kövér.
Nem tehetek róla de csak a normál súlyú nőkre áll fel. Incelmódba tartom magam vagy 7 éve. Mert vagy összejön nekem tetsző nő vagy nem kell senki alapon.
40
Elkeseredésében írtam a kérdést. De a válaszok alatt már világos lehet; hogy én a helyes utat követem. Az igazságosat. Nem csapom be a nem tetsző nőket. És mindent, tényleg mindet megteszek azért hogy olyan legyen a külsőm amitől majd egy kiszemelt hölgy nem undorodik.
Jelen pillanatban valahogy rá szeretnék jönni (mert az orvosok sem valami segítőkészek) hogy mi lehet a baj velem. Vese probléma - akármi ami valahogy megzavarja a szervezetből a zsír kiürülését. Mert több ezer óra edzés után úgy nézek ki mint aki soha semmit nem csinált. És ez a legjobb fej embernél is mentális gondot okoz évek elteltével.
White küldenél privátban egy képet magadról? Kiváncsi vagyok kit rejt a profil.
Nem élek vissza vele. Tudom nehéz lehet ismeretlenül megbízni valakiben.
Arra akartam kilyukadni, hogy ha úgy közelítesz a nők felé, hogy nem az érdekel, hogy kire áll fel, hanem meg akarod ismerni a személyiségét, oszt legfeljebb csak jót beszélgettek és barátok lesztek (mit veszíthetsz?), sokkal nagyobb esélyt adsz a szerelemnek, mintha a testét nézed.
Párhuzamként tipikus, hogy azok a férfiak, akik szerint minden nő aranyásó pont az olyan nőket veszik célba, akikről ordít, hogy tényleg azok. Mert ők meg arra vágynak, hogy felnézzen végre rájuk egy nő a pénzükért (ami nincs). Ugyanilyen önsorsrontás, amit te csinálsz és tiszta pszichés. Bele vagy gabalyodva abba, hogy nem tudsz lefogyni és mindenkit eszerint értékelsz és közben csak azokat veszed észre, akik ebben sikeresek, mert tessék, pont személyi edzők. Merthogy a lány, akit linkeltél, nem átlagos, hanem olyan, akinek ez fontos, hogy ő szép és like-olassák. (Ahogy mindenkinek, aki az instára képet rak fel, tehát minek is nézegeted...?)
45.
Több lány barátom is volt az évek alatt. Voltak internetesek is. Olyan akivel 4-5 évig beszéltünk minden nap. Én többet szerettem volna, de aztán le lettem tiltva csak úgy. És nem hiszem el hogy nem voltam fontos a másik félnek. Nem mertem találkozni mert az adott lányoknak is a vékony férfiak tetszettek. Én csak beszélgetni voltam jó. 🥲
Igazad lehet az súllyal való bajlódásom már lehet beteg dolog. Ez olyan mintha egy irodai munka pl kiadják hogy sok papír anyagot mondjuk 5 évre visszamenőleg pötyögjön be számítógépre. Erre az alkalmazott nem 5 évre teszi hanem 50 evre visszamenőleg megcsinálja. Aztán várja érte a megérdemelt prémiumot - és nem kap semmit. Nekem ilyen a edzés, többszörösét megeszem érte mint a körülöttem dolgozó 25 éves sracok - akik pizzákat zabalnak, cigiznek, isznak stb . De nekem semmi eredménye ! Ezek meg simán 75 kilósak a nulla befektet edzésükkel.
46
Csak kíváncsiság.
49.
Ezek alapján esélyes, mert az összes tünet illik rám:
Mindkét nemnél jellemző tünetek
Étkezések után jelentkező fáradtság, éhségérzés, szédülés
Túlsúly, eredménytelen fogyókúra
Pattanásos, zsíros bőr
Izzadás
Alvászavarok, idegesség, stressz
Rossz közérzet, esetleg depresszió
Fejfájás, migrén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!