Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen átlagos lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen átlagos lánynál lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/140 vagyok. Sajnos betegség miatt kövér.

Nem tehetek róla de csak a normál súlyú nőkre áll fel. Incelmódba tartom magam vagy 7 éve. Mert vagy összejön nekem tetsző nő vagy nem kell senki alapon.

2022. júl. 8. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig kérdező ilyen nincs.Ha kevesebb a bevitt mint az elégetett kalória akkor fogyni fogsz.

Ez tény. Pont.

2022. júl. 8. 12:13
 32/73 A kérdező kommentje:

Hat elég csóró vagyok sajnos.

De 4 db zsemle 24 óra alatt annyira elképesztően sok egy ekkora embernek ?

2022. júl. 8. 12:13
 33/73 A kérdező kommentje:

31.

De van. Itt az élő példa neked. Van egy Xiaomi okos mérlegen. És az alkalmazása szerint nekem napi 3200 kalória bevitele a normális. De 1500-1700 nál nem igen viszek be többet és hajtom magamat mint a szamár. És ez a helyzet all fent.

2022. júl. 8. 12:15
 34/73 anonim ***** válasza:
100%

Ha heti egy napot dolgozol, és akkor tolod a szemetet, érthetetlen, miért nem fogysz. Heti hány nap a munka?

Nem eszel semmi fehérjét. Zsemle helyett tojás, gomba, zöldségek, gyümölcsök.

2022. júl. 8. 12:20
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Ne cukrot nézess, inzulint.
2022. júl. 8. 12:20
 36/73 anonim ***** válasza:
100%
Az esely a ferfi minosegedtol fugg, nem pedig a masik kinezetetol.
2022. júl. 8. 12:21
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

Elég önellentmondás, hogy kinézet alapján válogatsz, de olyat szeretnél, aki nem kinézet alapján választ téged.

Mindenki csak önmagán tud változtatni, a saját szemléletén, másokat nem tudsz irányítani, rábeszélni. Ha azt akarod, valaki a személyiségedért szeressen, te is próbálj meg belső értékek alapján ismerkedni, mondjuk egy közös hobbi mentén (legyen az síelés, gaming, vallás, politika vagy akármi, ami szerinted meghatároz), mert még ez az, ami olyan megfogható kapcsolódási pont. Legyen a te elsődleges szűrőd is az, hogy személyiségre keresel önmagaddal kompatibiliset, és akkor esélyes, hogy visszakapod ezt a hozzáállást.

2022. júl. 8. 12:23
 38/73 A kérdező kommentje:
Egyik héten 2x24 - 48 óra , a másik héten 3x 24 óra. A köztes napokon otthon vagyok. Azokon a napokon mindig hasonlóan eszem mint írtam. Fehérjék - ebédre meg zsír nélküli párolt vagy grillezett ételek. Leginkább a zöldségeket szeretem . És általában 2-3 de van hogy 4 órát edzek a gépeken.
2022. júl. 8. 12:24
 39/73 A kérdező kommentje:

37

“Elég önellentmondás, hogy kinézet alapján válogatsz, de olyat szeretnél, aki nem kinézet alapján választ téged.”

Ez nem teljesen igaz. Mint olvashattad kemény évek óta harcolok azért hogy legyen egy olyan megjelenésem ami elég lesz majd annak a nőnek tetszik. Szóval igazából nem irreális kapcsolatot szeretnék ahol az egyik fél nem tudja azt adni amit elvár.

Csak peregnek az éveim es a végén sose lesz senkim ez az átok miatt. A szüleim es nagyszüleim kb 45-50 korukig vekonyak voltak. Én meg csak olyan 15-16 éves koromig. Aztán valami történt es azóta megy a harc súlyommal. Gondoljatok vele mennyire ideges lehetek már ez miatt. Sose voltam az a tipikus lusta klaszikus kövér tag aki tényleg tehet az eltorzult testéről.

2022. júl. 8. 12:32
 40/73 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj, hogy szép, meg jó, hogy leírtad, hogy neked kire áll/nem áll fel (lol), de ahogy ugyanazt leírtam, mint te, személyeskedésnek vetted, hogy belerúgok a szerencsétlen férfiakba. Egyedül az nem jutott eszedbe, hogy ezzel te is belerúgsz a nőkbe. Pláne igazságos a dolog, amennyiben neked is ilyen elvárasaid vannak. Ahogy neked sem elég a kedvesség és a jófejség, úgy egy nőtől sem elvárható, hogy “erre álljon neki”.
2022. júl. 8. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!