Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen átlagos lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen átlagos lánynál lehet esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

180/140 vagyok. Sajnos betegség miatt kövér.

Nem tehetek róla de csak a normál súlyú nőkre áll fel. Incelmódba tartom magam vagy 7 éve. Mert vagy összejön nekem tetsző nő vagy nem kell senki alapon.

2022. júl. 8. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%

Én, a felszínes bullyingoló állat, nem feltételeztem ilyet. Csak a jogomat ne akard elvenni, hogy olyan partnerrel lehessek, aki nekem is tetszik, csak mert szerencsés vagyok és tudok válogatni. Mert általában erre futnak ki az ilyen kérdések.

Mindenki felszínes, csak az egyedül vizuális ingerekre adó incel nem az, akinek egy átlagon felüli test kellene “átlagos” címszó alatt, mikor magát is ugyanebbe a kategóriába helyezi 170 centi magasan és 130 kilósan.

2022. júl. 8. 11:43
 22/73 anonim ***** válasza:
100%

"Beteg vagyok, ne szólj be, mert nekem nincsenek igényeim és a merevedés az egyetlen szempont"

Kérdező, nem a betegségeddel van a baj. Hanem azzal, hogy úgy beszélsz a nőkről hogy erre feláll, arre meg nem áll fel. Ennél azért legyen már többre igényed.

2022. júl. 8. 11:47
 23/73 A kérdező kommentje:

21

180 cm vagyok nem 170! Az egy másik kérdező… csak gondoltam szólok. És nekem sokszor tetszik arcra olyan nő, aki a barátaim szerint ronda. Nincsenek extra igényeim. Volt pár éve egy lány akivel ismerkedtem. 170/62 volt. Nekem ő is megfelelt volna. Akkor én 84 kg voltam. De visszament az exéhez aki kép alapján olyan 70 kg volt. És másod info szerint bunkó és átverte őt. Csak hogy vékony férfi imádatban élt - így én nem voltam jó Party.

22,

Ez csak egy kérdés. Én nem vagyok nő utáló csupán a sok év alatt el vagyok már keseredve.

2022. júl. 8. 11:57
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
Írd le, hogy mit eszel egy nap.
2022. júl. 8. 12:00
 25/73 anonim ***** válasza:
73%

“Volt pár éve egy lány akivel ismerkedtem. 170/62 volt. Nekem ő is megfelelt volna.“

lol

Nekem ugyanezzel a magassággal 58 kilósan már nem jött meg.

2022. júl. 8. 12:04
 26/73 anonim ***** válasza:
100%
Neked a 170/62 a maximum, ami belefér?
2022. júl. 8. 12:06
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, Meta, ő elfogadta volna, hogy 6-ossal kezdődik a nő súlya. Aranyember.
2022. júl. 8. 12:06
 28/73 anonim ***** válasza:
97%
A férfi 100 kiló alatt pedig karácsonyfa dísz. Nem elég izmos. Igen, tudom. :/
2022. júl. 8. 12:09
 29/73 A kérdező kommentje:

24. Ma munkanapom van.

Mai kajám :

Reggeli 2 db sajtos, szalámis zsemle.

Ebéd : belvita jó reggelt softy

Vacsora : Ismét a 2 zsemle mint a reggelinél

Inni : 1db hell energia ital, egy 2 literes mentes ásványvíz

Ez az egész napi fogyasztásom.

A holnapi (akkor otthon leszek)

Reggeli : egy csokis étkezés helyettesítő fehérje shake

Ebéd : zöldséges rízs, levegős sütőben csirkemell

Vacsora : ugyanaz a shake mint ebédre.

2022. júl. 8. 12:09
 30/73 anonim ***** válasza:
91%
De tudtam, hogy zsemle. Mindenki, aki nem tud fogyni, zsemlét tol, tegnap redditen volt hasonló szerencsétlen. Elképesztő. Nem csoda, hogy nem fogysz.
2022. júl. 8. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!