Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint a nőknek ugyanolyan nehéz a társkeresés, mint a férfiaknak, ebbe nem gondolt még bele?
A férfi dolga a kezdeményezés, a hódítás, hogy menjen át tűzön vízen, legyen rámenős de nem nyomulós, határozott de nem erőszakos stb. A nő dolga meg hogy válogasson a jelentkezők közül.
Aki szerint a kettő ugyanolyan nehéz, az mintha azt mondaná, hogy ugyanolyan nehéz vadászni, kilométereken keresztül követni egy vadat az erdőben, mocsárban, ezer veszéllyel dacolva - és a piacon válogatni a tülekedő kereskedők árui közül.
20
Hol kell elviselni? Lehet nemet is mondani, szépen, csúnyán egyaránt.
“Gondolatolvasó vagy? Vagy honnan tudod, hogy 100-an rád írnak, és abból 99 csak a gyémánt punczidat szeretné?“
Lmao, szerinted amikor instán ráírnak a (tök véletlen bomba) csajra (ahol max a képei vannak kint, szerelmes novellákat nem rakott ki), hogy “szia, de szimpi vagy, ismerkednél?”, akkor ott az illetőt a nő személyisége fogta meg? XD Most vagy álszent vagy, vagy hülye.
Ennél már csak az a jobb, mikor itt a gyk-en egy akármilyen random kommentre, amiből esetleg kiderül, nő írta, jönnek az ismerkedős privátok... 🤣
Őszinte leszek, egyik oldallal sem tudok azonosulni. A nők egy része kb belehalna, ha kezdeményeznie kellene, pedig nem egy nagy dolog, főleg, hogy elég sok példa áll rendelkezésre a "hogyan ne csináld" kategóriából. Nem rámászni kell a másikra, csak pl ráírni, odamenni hozzá, és felajánlani egy közös programot. Ha nemet mond, annyiban hagyod, kész. A férfiak egy része pedig úgy viselkedik, mint egy mimóza, csak mert valami hülye p beszólt nekik, mikor kezdeményeztek nála. Francnak kell ezzel foglalkozni? Legalább nem jöttél össze egy ilyen személyiségű emberrel. Ellenben, mikor a nők felhozzák, hogy random munkások beszólnak nekik az utcán, vagy hasonló szintű dolog történik, akkor az nem nagy cucc. 😒 Miközben ugyanúgy nem tudják kezelni a beszólásokat.
Egyébként a legtöbb esetben kölcsönös érdeklődésből szokott a kapcsolat kialakulni. Nálam mondjuk nem, sose érdekeltek, akik kezdeményeztek, ezért én mentem oda azokhoz, akik engem érdekeltek. Férjemet is így szedtem össze. Akik meg ezt furának tartják, valószínűleg amúgy sem illenek a személyiségemhez, így nrm nagy veszteség. De szvsz, sokkal kisebb százaléka a férfiaknak az, aki emiatt instant kizár egy nőt, mint ahogy ezt a nők hiszik.
Plusz szerintem senkinek sem könnyebb vagy nehezebb pusztán a neme alapján az ismerkedés. Más faktorok sokkal jobban befolyásolják ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!