Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szerint a nőknek ugyanolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint a nőknek ugyanolyan nehéz a társkeresés, mint a férfiaknak, ebbe nem gondolt még bele?

Figyelt kérdés

A férfi dolga a kezdeményezés, a hódítás, hogy menjen át tűzön vízen, legyen rámenős de nem nyomulós, határozott de nem erőszakos stb. A nő dolga meg hogy válogasson a jelentkezők közül.

Aki szerint a kettő ugyanolyan nehéz, az mintha azt mondaná, hogy ugyanolyan nehéz vadászni, kilométereken keresztül követni egy vadat az erdőben, mocsárban, ezer veszéllyel dacolva - és a piacon válogatni a tülekedő kereskedők árui közül.

2022. júl. 7. 19:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

Te a szép nőkről beszélsz kérdező!

De vannak ronda nők is, akiket maximum megakarnak dugni néhányan mert nincs más és már az is baj ha kiderül!

Tudod kik akarnak kapcsolatot tőlük, akik el vannak keseredve, szép kis választás!

(keress magadnak valakit akinek megfelelsz!)

2022. júl. 7. 21:19
 12/30 A kérdező kommentje:

" az emeletre, ahol a menő sportkocsik vannak pedig nem engednének fel "

Ja, hát erre szokták azt mondani, hogy válogass a szinteden, vagy adj lejjebb az igényeidből... Ja, akkor mondják ezt, ha férfi vagy. Ha nőként ácsingózol a szinted feletti társra, akkor sajnálni kell téged, hogy milyen nehéz neked...

2022. júl. 7. 21:24
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

TÁRSkeresésnél egy nő társat keres, nem valakit, aki betömi a lyukát.

Szóval de, ugyanolyan nehéz, ha nem nehezebb (ezt most nem fejteném ki.)

2022. júl. 7. 21:30
 14/30 anonim ***** válasza:
36%
Egyetértek az utolsóval. Nőként elég elkeserítő hogy írnak 100an oké. De abból 99 meg akar dugni. És elég gyakori hogy bekedvelsz egy rendes srácot ( én beszoktam) de nem mer rád írni mert fél pont ezek a sztereotípiák miatt. De ha én írok akkor meg creepy nyomulós vagyok.
2022. júl. 7. 21:34
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Értem, szóval aki rád mer írni az tuti csak dugni akar, aki nem az meg biztos egy szent, de hát ő meg nem ír ugye. Teljesen logikus, most már mindent értek. Biztos nehéz így, ha ilyen hülye elméletet állítasz fel magad elé akadálynak.
2022. júl. 7. 21:52
 16/30 A kérdező kommentje:

"Nőként elég elkeserítő hogy írnak 100an oké. De abból 99 meg akar dugni."

Gondolatolvasó vagy? Vagy honnan tudod, hogy 100-an rád írnak, és abból 99 csak a gyémánt punczidat szeretné?

2022. júl. 7. 21:57
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

14

Ma pont ezen a témán gondolkodtam egy ismerős lány önfényezése után: egy nő miből gondolja, hogy minden csak róla, meg a hüvelyéről szól az életben? Ezt a gyermekkori tündérmesék, vagy apuci/anyuci "te vagy a mi hercegnőnk" félreértelmezése okozza?

Képzeljétek el, a férfiaknak is vannak érzéseik, szeretnének ők is normális, játszmáktól mentes kapcsolatot. Ja, hogy az "ilyenek" láthatatlanok számotokra? Nem az ő hibájuk.

2022. júl. 7. 22:07
 18/30 A kérdező kommentje:

Egyszerű: ha ronda a csávó, biztos csak dugni akar.

Ha jóképű, akkor az se számít, ha az első randin már dugni akar, mert az olyan szenvedélyes...

2022. júl. 7. 22:16
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, én írtam a 17. hsz-t. Pontosan! A rondánál azért, mert biztos "frusztrált".

A jóképű esetén meg pont a fenti, ismerős lány példáját tudom felhozni: srác menő, gazdag, jól néz ki, saját elmondása szerint úgy váltogatja a nőket, mint az alsógatyát. Erre ismerősöm szinte széttárt lábakkal feküdt le elé, a srácnak semmit nem kellett érte harcolni. Megkapta, dobta, épp kanos volt, újra megkapta, majd végleg eldobta. A lány meg nekem sír, hogy demiééért?! Hiszen "nálam jobb csajt nem kapna". Nem vágom ezt a felfogást.

2022. júl. 7. 22:21
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Nekem eddig minden kapcsolatom kölcsönös erdeklodessel kezdődött, lépésről lépésre. felesleges nyomulni, ha nyomulnid kell, nem érdekes a nőt.

Másrészt te csak ahhoz mész oda, aki tetszik, nekünk meg mindenki közeledését el kell viselni, akkor is, ha a hátunk közepére sem kívánjuk.

2022. júl. 7. 22:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!