Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teljesen elképzelhetetlen egyesek számára, hogy egy férfival interneten ismerkedjen meg?
Nekem nem az internetes ismerkedés az elképzelhetetlen, hanem bizonyos módjai. Kaptam már meg itt gyk-n azt, hogy nem érdemlem meg a párkapcsolatot, ha nem vagyok hajlandó gyk-n ismerkedni, amikor olyan "sokatmondó" válaszomra, hogy "szeretek moziba járni" meg "nem várom el a férfitól, hogy saját lakása legyen", már odaír valaki, hogy ismerkedne, úgy, hogy nem tud rólam sem igazából semmit, én meg még róla annyit sem.
Nem zárkózom el a társkereséstől, de azt csak és kizárólag társkereső oldalon, ahol mindenki ír magáról legalább pár alap dolgot (és ha azt látom, hogy a másik olyan dolgokat ír, amik nekem nem szimpatikusak, vagy párkeresési szempontból nem relevánsak - pl. mennyire szereti a kávét meg hogy mi a kedvenc sorozata-, azokat tudom "offolni"), lehet a másikról képet látni, és ő is rólam... vagy nagyon max. fórumon, de azt is csak akkor, ha már hetek-hónapok óta fennáll egy kvázi baráti beszélgetés, aminek során valamennyire meg tudtam ismerni a másikat, nem 1-2 kommentem utána odaír vmit, aminek kb. annyi a jelentése, hogy "potenciális puni vagy, beszélgessünk privátban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!