Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért teljesen elképzelhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teljesen elképzelhetetlen egyesek számára, hogy egy férfival interneten ismerkedjen meg?

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 10:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

"Nem a neten kell megismerni a másikat, hanem élőben. Ahol hallod a hangját, látod a mozdulatait, stb.

Net csak a kapcsolatfalvételre szolgál."

Oké, de azt hogy szűröd ki előre, hogy olyannal találkozz, aki aztán majd élőben megfog, és nem a 20. kínlódós vagy semleges randi lesz belőlecsak? Ami után a 21.-hez már annyira nincs kedved, hogy inkább kapálni mennél egy 38°C-os, perzselő napsütéses nyári napon...

2022. júl. 7. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

10+ éve még működött. Nem tudom, mi történt azóta az emberekkel, de csak sablon üziket küldő, farokképes, foglalt stb férfiak találnak meg.

Vagy a 15 évvel fiatalabb meg a 20 évvel idősebb.

Ha mégis nagy nehezen összejön egy normálisnak tűnő chatelés, 10 perc után jönnek az erőltetett szex-el kapcsolatos utalások, poénok.

Itt is befürödtem 2x. Miután kiderült a chat partnerről napok múlva, hogy nős és visszautasítottam a talit, kaptam hideget-meleget, fenyegetéseket, szóval már ittcsem válaszolok privátra. Nem ismerkedem online többet. Engem ne fenyegessen senki.

2022. júl. 7. 13:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lényeg vész el attól, hogy nem személyesen ismerkedünk. Meg attól, ha direkt ismerkedünk. Mert az is hasonló, ha élő randieseményre mész el, ahol mindenki más is azért van, hogy sokat villámrandizzon. A társkeresés szépsége abban van, hogy két ember, akiknek semmi kötelezettségük vagy előzetes céljuk nincs, (tehát nem úgy megy oda ahol majd találkozik az illetővel, hogy azért jött, mert párt keres), mégis mindketten szimpatikusak a másiknak és vonzódnak egymáshoz annyira, hogy eszükbe jusson és céljuk legyen a párkapcsolat.

Semmi előnye nincs a netes ismerkedésnek, viszont rengeteg nagyon súlyos hátránya.

2022. júl. 7. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Kíváncsi vagyok mit javasoltok hogy én hol ismerkedjek :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1118..

2022. júl. 7. 13:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

11. A válaszai alapján. Jó kérdéseket teszel fel. Beszélsz vele telefonon.

Képzeld el ebbe is energiát kell tenni. Ha tényleg érdekel akkor tedd oda magad. Kb az a fajta lehetsz aki 2 szavas mondatokkal válaszol.

2022. júl. 7. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
12. A sablon üzenetek sokszor azért vannak mert lóf*szt sem írnak magukról a nők. És van egy kép amiből semmi nem derül ki. (az sem hogy kb milyen testalkat vagy) Legalább valami hobbi vagy kutya vagy kirándulóhely vagy bármi legyen a képen amin el lehet indulni, és nem sablonüzenetet küldeni.
2022. júl. 7. 13:58
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Jól írta alaki hogybizzadtsagszagu az egész ismerkedés. 16. is alátámasztja. Erőltetés az egész csak. Témát is ugy kell keresni. Ez egy vicc.
2022. júl. 7. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
*hogy izzadtságszagú
2022. júl. 7. 14:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod, mivel nem egy koncerten botlottunk egymásba mi a francot kérdezzek. De nem baj ne is keress online, majd valaki leszólít a metrón.
2022. júl. 7. 14:57
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

Erőltetett igen és hosszadalmas, nekem az volt Utaltam chatelni, utaltam a pofaviziteket mert bár volt köztük normalis hapsi, nem fogtak meg De nem adtam fel és egyszer csak jött Ő

Májusban volt az esküvőnk

2022. júl. 7. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!