Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül tényleg elképzelhetetlen egy párkapcsolat?
Barátnőm szakított velem, mert nőgyógyászati ok miatt, legalább fél évig nem lehet szex, és utána is bizonytalan, és lehet műteni is kell, viszont azt meg nem szeretné. Igazából nem is értem, miért csak szakítás után mondja, hogy volt mikor fájt szex utána a hasa? Ráadásra sem mondott soha nemet, nagyon élvezte mindig velem a szexet. Nem laktunk együtt, sőt az utóbbi időben keveset is találkoztunk, de rám fogja, hogy azért vannak nála gondok, mert elég vastag a méretem, viszont nem hosszú. Szerintem azért a három gyerekszülés is oka lehet, meg gyakran megerőltette magát a munkahelyen is. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy én így sem szeretném elveszíteni, mert egy olyan nő akire mindig is vágytam,de ő inkább leélné az életét egyedül. Neketek mi a véleményetek, ti tudnátok szex nélküli kapcsolatban élni még kb 20-30 évig? Mindketten jóval 40 felett vagyunk.
Hozzáteszem, hogy exem elvált szüleinél is olyan helyzet állt fenn, hogy biztos nincs már szex, mégis együtt vannak.
u.i. Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert gyakran olvasom, hogy sok férfitársam vágyik a nagy méretre, de amint látjátok ez van mikor inkább átok mint áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!