Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 éves férfinek már lefőtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfinek már lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés
25-32 éves nők szoktak felizgatni látványra. De mindehol azt olvasom nekem már a idősek klubjában kellene partnert keresni! Ez csak rossz indulat vagy tényleg ez a helyzet?
2022. júl. 6. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Jézus, dehogy főtt le. Ezeken a platformokon már a 25 feletti nőknek is lefőtt elméletileg. Ezeket ilyen beszűkült világnézetű kretének találják ki, akik a megrögzöttségük rabjai.
2022. júl. 6. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

#11: Azért írta 3 nő is, hogy nekik már öreg. Köztük egy 30 éves is...

Ehhez képest Mátészalkán a 17 éves cigánylányt az sem érdekli, ha a 64 éves főispán veszi feleségül, csak ő nem a gyakorikérdésekre írogat, mint az értelmiségi balliberális exogám elit, akinek amúgy is a külföldiek és a négerek az etalon.

2022. júl. 7. 01:02
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Csak egy nap az élet, és ez már a délután…
2022. júl. 7. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

Miért kell neked a huszonéves? Sok fiatal nőnek nem tetszenek a 30+os férfiak. Nekik ott vannak a 30+os nők. De az gondolom nem jó, mert a fiatal és hamvas no kell, akire mindenki ahitozik.

24 vagyok, párom is ennyi idős. Eszembe nem jutna 30 felettivel kezdeni, de nekem már a 30 is sok lenn.

2022. júl. 7. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Na látod 14-es!

Ahogy olvasom neked sem kell “öregember”…

2022. júl. 7. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem ennyi idősen öregnek számít kapcsolat szempontjából. Egyébként meg korban nem idős, de nekem egy kapcsolatban sok lenne 6 év. Legalábbis ennyi idősen.
2022. júl. 7. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
44%

#14: Nekem külsőre a 40-es is jó lenne, ha nem elhízott és nem tette tönkre a testét, de mutass ebben a korosztályban olyat, aki nem lelki sérült, nem az exét siratja, nincs már gyereke előző kapcsolatból vagy nem akar most sürgősen és te lennél az alanya, illetve hasonló szinten van. Tehát se nem tehetős karrierista, aki elvárná, hogy te is elnyaralj évi 1-2 milliót, se nem az, aki meg azt várná el, hogy mindent te fizess csak azért, mert ő a nő és huszonévesen ezt szokta meg, csak mostanra frusztrált lett, mert akiktől ezt megszokta azok az új 20 éveseket pénzelik már, őt meg le se sz*rják.

Tudsz ilyet mutatni, aki nem foglalt és nincsenek égbekiáltó igényei?

2022. júl. 7. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Csak az lehet lelkileg sérült, akinek van lelke. Sajnos nekem is vannak pszichés gondjaim, mondjuk én teszek ellene és a párom is támogat. Ha ennyire tökéletes társat keresel, örökre egyedül maradsz.
2022. júl. 7. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha a 82 éves Marika néni még bejön az jó. Gondolom egy hajháló is van olyan izgató mint egy pántok nélküli bikini.
2022. júl. 8. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!