Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfinek már lefőtt a kávé?
#11: Azért írta 3 nő is, hogy nekik már öreg. Köztük egy 30 éves is...
Ehhez képest Mátészalkán a 17 éves cigánylányt az sem érdekli, ha a 64 éves főispán veszi feleségül, csak ő nem a gyakorikérdésekre írogat, mint az értelmiségi balliberális exogám elit, akinek amúgy is a külföldiek és a négerek az etalon.
Miért kell neked a huszonéves? Sok fiatal nőnek nem tetszenek a 30+os férfiak. Nekik ott vannak a 30+os nők. De az gondolom nem jó, mert a fiatal és hamvas no kell, akire mindenki ahitozik.
24 vagyok, párom is ennyi idős. Eszembe nem jutna 30 felettivel kezdeni, de nekem már a 30 is sok lenn.
Na látod 14-es!
Ahogy olvasom neked sem kell “öregember”…
#14: Nekem külsőre a 40-es is jó lenne, ha nem elhízott és nem tette tönkre a testét, de mutass ebben a korosztályban olyat, aki nem lelki sérült, nem az exét siratja, nincs már gyereke előző kapcsolatból vagy nem akar most sürgősen és te lennél az alanya, illetve hasonló szinten van. Tehát se nem tehetős karrierista, aki elvárná, hogy te is elnyaralj évi 1-2 milliót, se nem az, aki meg azt várná el, hogy mindent te fizess csak azért, mert ő a nő és huszonévesen ezt szokta meg, csak mostanra frusztrált lett, mert akiktől ezt megszokta azok az új 20 éveseket pénzelik már, őt meg le se sz*rják.
Tudsz ilyet mutatni, aki nem foglalt és nincsenek égbekiáltó igényei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!