Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyes kettesnek mondott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyes kettesnek mondott kis gnóm becenevű 34 éves férfinek érdemes társkeresőre beregisztrálnia mert így a belsőmet ismerik meg?

Figyelt kérdés

Ismerősök kollégák mind egyes kettes szintűnek mondanak. Egy gerinc fejlődési rendellenesség miatt púpos vagyok és 152 cm. Ezért volt hogy kis gnómnak neveztek.

Nagyon szeretnék barátnőt. Nincsenek nagy igényeim csak kedves aranyos megértő legyen. Külsőbe szép arcú igényes viszont a ducikat is szeretem.

Ha társkereső regisztrálok kép nélkül akkor a belsőmet szeretik majd meg és találkozásnál már elfogadnak. Vagy mit tanácsoltok hol és hogyan ismerkedjek?

2016. dec. 18. 11:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy van állásom egy hivatalnál vagyok irattáros
2016. dec. 18. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem netes társkeresőtől a maradék életkedved is elmegy
2016. dec. 18. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Őszinte leszek, szerintem ilyen paraméterekkel akkor lesz esélyed, ha kiépítesz egy baráti társaságot (valamilyen hobbi mentén, amiben profi vagy), ahol központi egyéniség vagy. Így van ideje a nőknek megismerniük téged, nem csak a külsődet, hanem a személyiségedet is, illetve van státuszod a csoportban, ezért több eséllyel indulsz. A társkeresőket és az ismeretlen nők megszólítását (buliban, utcán stb.) szerintem felejtsd el.

Keress rá Sean Stephensonra, egy kerekesszékes kis törpe, de híres motivációs előadó, ezért ezekből a körökből tudott magának csinos feleséget találni. Ott van Nick Vujicic is, aki szintén hasonló példa lehet.

Műtét nem lehet megoldás a problémádra?

2016. dec. 18. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Sajnos nem lehet megoldani
2016. dec. 18. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Hát, szép arcú, igényes lány széparcú, igényes férfit fog elsősorban keresni, társkeresőn még azelőtt leszel leépítve, hogy megismernék a bensőd.

Tényleg baráti társaságban próbálj ismerkedni.

2016. dec. 18. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Meg lehet próbálni, de sok reményt ne fűzz hozzá. Társkeresőn elsősorban a kép fog dönteni, mert nem fogják elolvasni napi 20-30 emberke agymenését.

Továbbá érdemes figyelni, hogy mindenki a szépet szereti, ezért nem biztos, hogy egy szép arcú nőt meg tudsz szerezni. Persze van rá esély, csak sokkal nehezebb.

Egyébként szerintem is társaságon belül lenne neked egyszerűbb kapcsolatot kialakítani, ahol már ismernek.

2016. dec. 18. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha társkeresőre regisztrálsz, ne csapd be a másikat, vállald fel, hogy milyen vagy, senki nem fog interneten keresztül beleszeretni a másik belsőjébe, és utána elfogadni a másikat. Szóval ez rossz ötlet. De attól még regisztrálhatsz.
2016. dec. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!