Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos 34 éves férfinek milyen egzisztenciára van szüksége ahhoz, hogy ilyen szintű barátnője legyen?
2022. jún. 26. 13:46
1/12 anonim válasza:
Ez nem nagy szám, kb semmi extra nem kell hozzá
2/12 anonim válasza:
És az a fontos, hogy ilyen szintű legyen? Semmi más? Milyen embernek kell lenni, hogy valaki szeressen, az nem izgat?
4/12 anonim válasza:
Még egy cserencsétlen kisfasz, aki szép valagakra akarja eltapsolni a nem létező pénzét, mert csak ennyire futja tőle szellemileg.
Ez a nagy bajotok nektek, villantani akarjátok a nőt, mint valami státuszszimbólumot. És csodálkozol, hogy egyedül halsz meg? 😂
5/12 anonim válasza:
Párom köröket ver ezekre a csajokra.
6/12 anonim válasza:
Nem pénz kell egy ilyen nőhöz. Nyilván nem árt ha van egy átlagos összerakott életed (pl. nem egész életedben 150-200 ezret akarsz keresni), de inkább normális, igényes kinézet és vonzó belső kell egy ilyen nőhöz, nem pénz.
7/12 anonim válasza:
Az ilyen nőnek elég, ha nem a szüleiddel élsz.
8/12 anonim válasza:
Ez egy tepsiképű tehenészlány. kisebb falvakban próbálkoznék. 😂
9/12 anonim válasza:
Nem a legjobb képek róla, egyébként női szemmel is szép lány és jó fej. Az itt fikázókat megnézném azért.
10/12 anonim válasza:
Ha ez a nő akarna engem, én elutasítanám. Ennél jobb volt akivel megpróbáltam, de a külseje nem vonzott így szakítottam. Végül is ha neked bejön én nem bánom, ízlések és pofonok. A nők is belinkelhetnek barna szemű, sötét hajú 1.90 magas latin macsókat, azon sem sértődök meg. Nem jut mindenkinek ilyen pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!