Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 31 évesen eljutottam odáig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen eljutottam odáig az öngyógyításban, hogy már egyáltalan nincsenek öngyilkossági gondolataim és ki tudom mondani, hogy szeretek élni. Túl késő családról, feleségről, gyerekekről álmodozni, ha még soha nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
A húszas éveim a szenvedésről és a gyógyulásról szóltak. Nincsenek is tapasztalataim a párkapcsolattal kapcsolatban.
tegnap 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát először is NE ÁLMODOZZ, próbálkozz ismerkedni, most ez a lépés jön, nem az, hogy most fantáziálgass, és már évekkel előre járj fejben... megy az idő. Biztos munkahely, biztos élettér, egészséges életmód, ismerkedés, ennyivel kezdj.
tegnap 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát arra számíts, hogy 30 felett már hogy is fogalmazzak... közel sem a tökéletes emberek maradnak meg főképp elérhetőnek. Illetve az elváltak, hosszútávú kapcsolatból épp dobbantók, de sokszor ők is bizalmatlanul, sokszor akár traumatizálva.

Erre még rájön a te helyzeted, a korábbi előéleted, hátrányaid. És erre még rájön az, hogy a jelen korban meglehetősen nehéz lett sikeresen ismerkedni, mert nagyon sok ember már bezárkózik, az online közeg meg rendesen tönkre lett téve.

Szóval összességében nem lehetetlen. De nagyon nem ideális eset a tied. Kezeld reálisan a lehetőségeidet, és legyél nagyon kitartó, ha valóban a párkapcsolat a célod. És még így se feltétlen veheted készpénznek a sikert, de idővel majd kiderül.

tegnap 21:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Nincs munkahelyem se. Mamahoteles vagyok. De változtatni akarok rajta. Eddig azért hagytam, hogy ez legyen, mert nagyon szenvedtem és nem érdekelt semmi. Főleg nem a társkeresés.
tegnap 21:57
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Hát.. átlagos potenciális emberek is egyedül vannak
tegnap 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
oké, de akkor most ne rögtön egy csajt akarj szívatni, hogy elégedjen meg egy mamahotellel meló nélkül.... hanem a munkahellyel, önálló élettel kellene foglalkozni... istenem.
tegnap 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
6%

"oké, de akkor most ne rögtön egy csajt akarj szívatni, hogy elégedjen meg egy mamahotellel meló nélkül...."

Mi az, hogy szívatni?

Én simán összejönnék egy mamahoteles csajjal, akinek átmenetileg nincs munkahelye és lehet, hogy még hónapokig nem is lesz.

Akkor ti, nők, miért nem tudtok összejönni egy mamahoteles, épp munkanélküli férfival? Miért kell ennyire beteg módon pénz- és egzisztenciaéhesnek lennetek?

tegnap 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy te kivel jönnél össze, de ez senkit nem érdekel... egy korabeli nő, aki még gyereket is akar, nem egy nincstelennek fog szülni, ha normális. Na most akkor mindenki találja ki, mit kell tenni, ha reális esélyeket akar...

Könyörgöm már... mert nekünk nincs farkunk, amiért muszáj rohadt nagy kompromisszumokat kötnünk!!! Egy családhoz meg pénz kell, és tudod a szülőszobából, meg egy ujszülött mellől, ha érzelmi biztonságot akarunk neki, nem lehet dolgozni!

tegnap 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
Gyereket lol. Mondod ezt azon az oldalon, ami tele van 30-40es szinglikkel, vagy olyan kapcsolatba lévő nőkkel, akiknek kifejezetten szitokszó a gyerekvállalás. Le merem fogadni ha csinálnék egy szavazást a kategóriában, kijönne hogy a válaszolók 3/4-e gyerekellenes. Nincs ezzel semmi baj. De akkor kissé álszent úgy hivatkozni rá, mintha az lenne az alap, hogy a 30+os nők azok MIND gyereket akarnak :D Kérdezőnek így is elég gáz, nem kell riogatni még azzal is, ami teljesen nonszensz. A legtöbb 30as mai nő már nagyon nem akar gyereket. Amelyik kevés meg igen, az tudja jól kihez kell hozzámenni, el fogja kerülni a kérdezőt nagy ívben.
tegnap 23:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Ahh 7 hagyjad...úgyse fogják fel.
tegnap 23:18
 10/15 anonim ***** válasza:
8 de a kérdező családot akar!
tegnap 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!