Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi szükség erre ismerkedéskor, mi ez a bizalmatlanság?
"31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs (utóbbi nekem sincs még), így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el."
Ez hülye. (Ha nem kamu kérdés)
Elhiszem, hogy sokszor megégette már magát nőkkel, de azért ennyire ostobának nem kéne lenni.
Nekem van 31 évesen házam és autóm. A ház egy nagy családi. Nyilván nem önerőből, hanem családé, de az én nevem van. Ennyi a nagy titok. :D
"így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el."
Aki nekem ilyent mondana, az abban a szent másodpercen repülne örökre.
Hülyébb pasi nem volt a polcon, aki megver és a pénzed elveszi + feltételezi, hogy 20 focicsapattal megcsalod? :)))
Én is bizalmatlan vagyok nőkkel, de a tetteik alapján értékelem őket, nem vallatással meg paranoiával....dobd a kukába most vagy ő fog téged idővel..., de nekünk aztán mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!