Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi szükség erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi szükség erre ismerkedéskor, mi ez a bizalmatlanság?

Figyelt kérdés
Első randi, előtte 3 napot cseteltünk Tinderen, ahol nagyon rokonszenves volt. Élőben az első kérdései között volt, hogy mennyi a fizetésem. Nincs semmi titkolnivalóm,de nem éreztem azt, hogy ez még rá tartozna, megbántani sem akartam, így csak annyit mondtam, hogy ráérünk erről majd később beszélni. Ezt leszámítva jól sikerült a randink. Az étteremből kifele mondta, hogy hazavisz, ezt elutasítottam, mivel én is kocsival mentem. Elsétált velem a parkolóig, majd megcsókolt. Boldog voltam, vártam a következő megbeszélt randinkat. Akkor megint egy bizarr dologgal indított: lekérte az autómat rendszám alapján a központi nyilvántartásból, valamint a lakcímem tudtában az ingatlant is,ahol lakom. Egy 13 éves autóm van, középkategóriás, nincs benne semmi extra. A lakás pedig albérlet, tehát nem az én tulajdonomban van. 31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs (utóbbi nekem sincs még), így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el. Teljesen sokkot kaptam, kínomban elnevettem magam, annyira szürreális volt az okfejtése. Szerinte azért, mert lebuktatott, pedig szó sincs róla. Szeretném vele folytatni az ismerkedést, és azt, hogy bízzon bennem, nem vagyok olyan nő, amit gondol.
2022. júl. 6. 09:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs (utóbbi nekem sincs még), így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el."

Ez hülye. (Ha nem kamu kérdés)

Elhiszem, hogy sokszor megégette már magát nőkkel, de azért ennyire ostobának nem kéne lenni.

Nekem van 31 évesen házam és autóm. A ház egy nagy családi. Nyilván nem önerőből, hanem családé, de az én nevem van. Ennyi a nagy titok. :D

2022. júl. 6. 11:46
 22/30 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson folytatni, b*szki! Ha ismerkedési fázisban is a magánéletedben turkál, akkor bele sem merek gondolni mihez vezet, ha beengeded a magánszférádba.
2022. júl. 6. 11:50
 23/30 anonim ***** válasza:
92%
Remélem kamu kérdés, ha nem, menekülj! Úszik még több hal is a Dunában...
2022. júl. 6. 11:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát bameg, ha neked 31 évesen ennyi eszed van, meg is érdemled a sorsodat. Mi az, hogy nem tudsz tőle elszakadni? Alig ismered könyörgöm, ráadásul 2 randi alatt total leszerepelt. Nem egy 10 éves házasságról beszélünk, ahol mélyebb érzelmek, meg ezer dolog van, ami összeköt. Gyakorlatilag egy idegen, akiről nem tudsz semmit, csak azt, hogy esélyesen kattant. Most kéne pattintani. De hát olyan kis helyeske, meg olyan jól csókol, mi baj lehet, ugye? Jézusom, egy 18 évestől is szánalmas lenne ez a gondolkodás, de 30 fölött egyenesen nevetséges.
2022. júl. 6. 12:17
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne menj ebbe bele. Akármilyen szimpatikusnak tűnik. Ez a bántalmazó kapcsolatok iskolapéldája. Az ilyenekből szokott az lenni, hogy nem enged el sehova, elveszi a telefonod, beszól, ha a térded fölé ér a szoknyád és két zsarolás között meg előadja, hogy mennyire szeret.
2022. júl. 6. 12:39
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Emnyire nem lehetsz buta liba, hogy ezek után még bármit akarsz tőle.
2022. júl. 6. 13:24
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el."

Aki nekem ilyent mondana, az abban a szent másodpercen repülne örökre.

2022. júl. 6. 13:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Hülyébb pasi nem volt a polcon, aki megver és a pénzed elveszi + feltételezi, hogy 20 focicsapattal megcsalod? :)))

Én is bizalmatlan vagyok nőkkel, de a tetteik alapján értékelem őket, nem vallatással meg paranoiával....dobd a kukába most vagy ő fog téged idővel..., de nekünk aztán mindegy.

2022. júl. 6. 16:14
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Lakcímedet nem tudja csak úgy elkérni az interneten, hacsak nem rendelkezik KKBSZ hozzáféréssel, amit kétlem. Egyébként a lakcímlrkérés ügyintézési határideje 30 nap és igazolnia kell, hogy miért akarja lemérni a lakcímedet.
2022. júl. 7. 11:12
 30/30 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
29: Láttam én már cifra dolgokat. :((( Simán lehet, hogy a pasas rendelkezik hozzáféréssel, vagy valakije rendelkezik hozzáféréssel. De akkor is gyökér, méghozzá nagyon, ha még reklámozza is. Az ilyesmi miatt az egész garnitúra megütheti a bokáját - hacsak nem az volt, hogy valaki csóri kérdezőt követte hazáig, és a hozzáférés egy ügyes blöff volt. Ilyenkor egyébként szeretek feltenni kínos keresztkérdéseket. Azok az arcok... 😆😆😆😆
2022. júl. 7. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!