Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfinak tényleg vigyáznia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak tényleg vigyáznia kell a nőkkel? És sosem szabad teljesen megbíznia bennük?

Figyelt kérdés

Sok ilyet olvasni itt is,hogy a nők csak ilyen-olyan okból vannak a férfival,simán megvezetik,átvágják,kihasználják őket.

Ezt sokszor tapasztaltam mások kapcsolatában is.És nekem is voltak olyan ismerkedéseim,kapcsolataim,ahol az elején minden szép és jónak tűnt,azt hinné az ember hogy egy angyallal találkozott...aztán idővel meg kibuknak a dolgok,ami által hatalmas csalódás az adott nő!

2022. jan. 2. 14:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Senkiben nem szabad megbízni igazán, teljesen mindegy milyen nemű, korú, nemzetiségű, vallású, politikai nézetű vagy egyéb. A többség röhögve él vissza bármivel amiből előnye származik, zsarol meg, árul el, támad hátba. Nagyon-nagyon szűrd meg azt a kört, akiknek elárulsz magadról bármit is. Kell 1-1 bizalmas, de velük is mindig vigyázz. Sosem tudhatod ki szúr hátba.
2022. jan. 2. 14:53
 2/28 anonim ***** válasza:
31%

A férfi és a nő később mint család egy gazdasági közösség, ami a pénzügyi tennivalók miatt közös háztartásba szerveződött.

Sajnos ezek a közgazdaságtani megállapítások nagyon is igazak, sokan csak számlafizetés és hitelfelvétel miatt vannak együtt.

2022. jan. 2. 14:53
 3/28 anonim ***** válasza:
44%

2.

Szomorú rájönni, hogy a társadalmunkat - tulajdonképpen - képmutatással és társadalmi szinten, akár erőszakkal is fenntartott hazugságokkal tartják össze. Mi történne, ha egyszer rájönnénk arra, hogy minden mennyire álságos és öntudatára ébredne a sok-sok egyén? Lehullana a sok bigott dogma, véget érne a "szabad, mert azt mondtuk, nem szabad, mert azt mondtuk" korlátoltság, a "jajj, mit fog szólni a falu népe, a kerület, a város, a lépcsőház"

Mennyivel szabadabb világ jönne el.

2022. jan. 2. 14:56
 4/28 anonim ***** válasza:
85%

Egy nőnek is vigyáznia kell a férfiakkal, mert semmivel sem különbek, mint amivel a nőket vádolod.

Beköltöznek a lakásodba, és élősködnek rajtad, ha hagyod.

2022. jan. 2. 15:03
 5/28 A kérdező kommentje:
De bizalom nélkül hogy lehet egy kapcsolatban élni?
2022. jan. 2. 15:04
 6/28 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam hogy a férfiak mások.

Feltettem egy kérdést,ami a nőkkel kapcsolatos.Most nem a férfiakról van szó ;-)

2022. jan. 2. 15:05
 7/28 anonim ***** válasza:
24%
Főleg a román nőkkel.
2022. jan. 2. 15:11
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindkét nemre vonatkozik, hogy óvatosnak kell lenni. Persze vannak normális, rendes emberek is, viszont ők kevesen vannak és nehéz pont egy olyannal összejönni. Nekem szerencsére sikerült.
2022. jan. 2. 15:16
 9/28 anonim ***** válasza:
78%

Hiába kacsintgatsz, ostoba általánosító a kérdés, amit felnőtt létedre fel sem kellene tenned.

Válasz:nem kell velük jobban vigyázni, mint bárki mással.

2022. jan. 2. 15:18
 10/28 anonim ***** válasza:
68%

"azt hinné az ember hogy egy angyallal találkozott...aztán idővel meg kibuknak a dolgok,ami által hatalmas csalódás az adott nő"

Ennek a részletes kifejtése nagyon érdekelne.

2022. jan. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!