Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak tényleg vigyáznia kell a nőkkel? És sosem szabad teljesen megbíznia bennük?
Sok ilyet olvasni itt is,hogy a nők csak ilyen-olyan okból vannak a férfival,simán megvezetik,átvágják,kihasználják őket.
Ezt sokszor tapasztaltam mások kapcsolatában is.És nekem is voltak olyan ismerkedéseim,kapcsolataim,ahol az elején minden szép és jónak tűnt,azt hinné az ember hogy egy angyallal találkozott...aztán idővel meg kibuknak a dolgok,ami által hatalmas csalódás az adott nő!
Szerintem nem a nők ilyenek, hanem sok ember.
Ismerkedésnél van egy alap bizalom, igyekszem minél jobban megismerni a másikat, hogy az teljes legyen. Csak olyankor lépek kapcsolatba, ha még tudok bízni benne.
Benne van a pakliban, hogy csalódok, felreismerek valakit. Tanulok a hibáimból, és jövőben jobban odafigyelek rá.
Biztos közrejátszik ebben az is hogy az emberek többsége az elején a szépet és a jó próbálja mutatni,sokszor valósat,de sokszor valótlant is.Sokszor emiatt is tökéletesnek tűnik a másik.
Több hasonló ismerkedésem volt.
Amikor is azt tudtam mondani hogy végre megtaláltam azt a nőt,aki a szememben minden téren normális és tökéletes,és leélhetem vele az életem és nem kell többé a párkeresés kínjával foglalkozni.
A legutóbbi pl. nagyon kedvesnek,bájosnak,normálisnak tűnt,és nagyon lelkesnek is.Mellette háziasnak és családszeretőnek is.
Több randink is volt,kialakult a kapcsolat,egyre többet találkoztunk.És idővel tapasztaltam dolgokat,amelyek röhejes apróságok,de valahol jelzés értékűek is.Pl. hogy szinte folyamatosan úgy rendelte a kaját,pedig állítása szerint szeret főzni.Persze ezen nem akadtam fenn,mert nem meghatározó számomra.De egyre több ilyen eset volt,ami miatt egyre jobban megkérdőjeleztem hogy ő valóban olyan normális és jó "kislány" mint amilyennek állítja magát.Végül úgy zárult le a dolog hogy mást választott,mert kiderült hogy közben ismerkedett mással is.Sokszor ilyen olyan kifogás miatt nem tudtunk találkozni,de kiderült azért,mert épp randija volt.De mindeközben velem ugyanolyan bájosan és lelkesen viselkedett.Aztán a végén elintézte valami röhejes közhellyel,hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra.Utána pár héttel meg láttam a közös képét egy közösségi oldalon egy másik férfival :)
Eleinte tényleg angyalnak tűnt...de lehet én vagyok a naiv,hogy mindenkiről elsőre a jót feltételezem,és elhiszem minden szavát.
És ilyenkor elbizonytalanodik az ember hogy akkor hogy álljon egy friss ismerkedéshez?! Ha bizalmatlan és zárkózott vagyok az nem sok jó sejtet a másik szemszögéből...ha meg teljes bizalmat szavazok akkor simán benne van hogy jön a pofára esés,na meg a csalódás.
Az exem, a tudtom nékül hagyta abba a fogamzásgátlót, akit utána megismertem, az meg egy beteges hazudozó, és fele se volt igaz annak amit az életéről állított.
Szóval igen, vigyázni kell!
Nem :) Nem a kajarendelés zavart :) Az csak egy intő jel volt,hogy több hasonlóval egyetemben abban sem mondott teljesen igazat.Ezekből lehetett következtetni arra hogy nem pontosan olyan mint amilyennek mutatja magát.
Inkább az tette be a kaput hogy már kapcsolatban voltunk,egy párt alkottunk,és mellettem randizott közben más sráccal is a kapcsolatunk legelején!
Csak az az egyetlen, amit konkrétan megneveztél, pedig engem érdekelne minden intő jel.
Persze a megcsalás megbocsáthatatlan, de nem fog mindenki megcsalni, aki kaját rendel, és az, hogy szeret főzni, nem jelenti azt, hogy mindig főz.
Bármi lehet intő jel.
Ugye szokták is mondani hogy mondani bármit lehet.Nekem az intő jel szokott lenni hogyha elkezdek megismerni valakit,sokszor az elején minden szép és jó,tökéletesnek érzem amit mutat magából és amit mond,az alapján is.Aztán ha idővel az elején hallottak ,tapasztaltak ellentétét tapasztalom,az már intő jel.Mert az azt jelenti hogy nem volt őszinte.És ezek előbb utóbb kiderülnek.És nem arra gondolok hogy azt mondta szeret főzni és mindig szokott,és rendelésen kapom hogy akkor egy hazug dög :) Az ilyen apróságokon nem szokásom fennakadni ,de ha több hasonlóra van példa az nem túl biztató a jövőt nézve,mert akkor simán átvág,kihasznál,engem is becsap,hazudik.És így már az elején kicsit elveszti a bizalmam...hogy bízzak meg egy olyanba,aki mutatja magát valamilyennek,és mikor igazán megismerem teljesen az ellenkezőjét látom,tapasztalom?! Jó,általában nincs ekkora kontraszt,csak a szemléltetés miatt írtam.Engem zavar ha nem azt kapom vissza később,mint amit az elején mutatott.
Pl. volt olyan nő,aki mikor beszélgettünk és a rendre,háziasságra terelődött a téma egyenesen megmondta hogy hát ő nem igazán szeret főzni se,eléggé rendetlen is.És később is ezt tapasztaltam tőle.De ő legalább őszinte volt,és nem akarta magát másnak beállítani mint amilyen.Nyilván nem mondta ő se azt hogy trehány vagy lusta.Csak finoman utalt rá hogy nem egy házitündér.Ez kevésbé csalódás,mint mikor a nő előadja magát hogy mennyire profi ,meg házias...közben meg nem is úgy van.Ez sokkal kiábrándítóbb.És mindig kiderül ha van turpisság.Szóval én kényes vagyok az őszinteségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!