Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi szükség erre ismerkedéskor, mi ez a bizalmatlanság?
Jézusom de beteg😂 Nem tanácsolom, hogy folytasd vele az ismerkedést.
Egyszer Tinderen beszéltem egy sráccal, kiderült, hogy ott dolgozik, ahol én is dolgoztam akkor egy évvel ezelőtt. Kérdezte, mikor léptem ki, megmondtam a hónapot. Aztán másnap már nem írt, én közben másokkal is beszélgettem és annyira kiábrándultam az appból, hogy töröltem, így minden matchem eltűnt. Következő nap jön az üzenet Instán, hogy mi történt, hogyhogy eltűnt a match? Na mondom ez érdekes, hogy találtál meg? Mert nem tettem ki se az Instámat, se a teljes nevemet. Erre ilyet szól, hogy megnézte a cégnél a dátum és a keresztnevem alapján a kilépők listáját. Nagyon para, hát ott van minden adatom, a lakcímem is, gyakorlatilag mindent tud rólam, ha baltás gyilkos, akkor simán a lakáshoz jön, anyukám nevét is tudja így. Ő meg bolond, azt hitte, ez teljesen normális. Bánom, hogy nem panaszoltam be a cégnél 😀
"31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs"
Ez hülye. Dobd ki.
Ne csináld már! Ezek akkora red flagek, hogy rögtön ki kéne ábrándulnod belőle.
Hímsovi, kevesebbre tartja a nőket és prostinak néz, nyomoz utánad, ellenőrizget már most!
Hol van itt a bizalom feléd?
Később követni, nyomoztatni fog utánnad, nézi a telefonodat nehogy megcsald.
Komolyan ezek után folytatni szeretnéd vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!