Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi szükség erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi szükség erre ismerkedéskor, mi ez a bizalmatlanság?

Figyelt kérdés
Első randi, előtte 3 napot cseteltünk Tinderen, ahol nagyon rokonszenves volt. Élőben az első kérdései között volt, hogy mennyi a fizetésem. Nincs semmi titkolnivalóm,de nem éreztem azt, hogy ez még rá tartozna, megbántani sem akartam, így csak annyit mondtam, hogy ráérünk erről majd később beszélni. Ezt leszámítva jól sikerült a randink. Az étteremből kifele mondta, hogy hazavisz, ezt elutasítottam, mivel én is kocsival mentem. Elsétált velem a parkolóig, majd megcsókolt. Boldog voltam, vártam a következő megbeszélt randinkat. Akkor megint egy bizarr dologgal indított: lekérte az autómat rendszám alapján a központi nyilvántartásból, valamint a lakcímem tudtában az ingatlant is,ahol lakom. Egy 13 éves autóm van, középkategóriás, nincs benne semmi extra. A lakás pedig albérlet, tehát nem az én tulajdonomban van. 31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs (utóbbi nekem sincs még), így biztosan van mellékes keresetem, vagy Onlyfansből, vagy sugardaddy tart el. Teljesen sokkot kaptam, kínomban elnevettem magam, annyira szürreális volt az okfejtése. Szerinte azért, mert lebuktatott, pedig szó sincs róla. Szeretném vele folytatni az ismerkedést, és azt, hogy bízzon bennem, nem vagyok olyan nő, amit gondol.
2022. júl. 6. 09:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember pontosan azt kapta eddig amit megérdemelt a torz lelkével. Maradj csak benne ebben a fosban és te is meglátod, miért, ha ekkora idióta vagy és ennyire aranyból van a farka, úgy látszik neked csak ez számít és nem az, hogy egy velejéig rohadt személyiség. Biztos megéri miatta tönkremenned :D
2022. júl. 6. 10:15
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom de beteg😂 Nem tanácsolom, hogy folytasd vele az ismerkedést.

Egyszer Tinderen beszéltem egy sráccal, kiderült, hogy ott dolgozik, ahol én is dolgoztam akkor egy évvel ezelőtt. Kérdezte, mikor léptem ki, megmondtam a hónapot. Aztán másnap már nem írt, én közben másokkal is beszélgettem és annyira kiábrándultam az appból, hogy töröltem, így minden matchem eltűnt. Következő nap jön az üzenet Instán, hogy mi történt, hogyhogy eltűnt a match? Na mondom ez érdekes, hogy találtál meg? Mert nem tettem ki se az Instámat, se a teljes nevemet. Erre ilyet szól, hogy megnézte a cégnél a dátum és a keresztnevem alapján a kilépők listáját. Nagyon para, hát ott van minden adatom, a lakcímem is, gyakorlatilag mindent tud rólam, ha baltás gyilkos, akkor simán a lakáshoz jön, anyukám nevét is tudja így. Ő meg bolond, azt hitte, ez teljesen normális. Bánom, hogy nem panaszoltam be a cégnél 😀

2022. júl. 6. 10:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"31 évesen szerinte a korombeli nőknek se autójuk, se lakásuk nincs"

Ez hülye. Dobd ki.

2022. júl. 6. 10:48
 14/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van abban, hogy nagyon para volt ez az egész helyzet, de sajnos már eléggé megszerettem. Külsőre nagyon-nagyon vonz, istenien csókol, hasonlóak a jövőbeli terveink. Képtelen lennék elszakadni tőle.
2022. júl. 6. 10:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld már! Ezek akkora red flagek, hogy rögtön ki kéne ábrándulnod belőle.

Hímsovi, kevesebbre tartja a nőket és prostinak néz, nyomoz utánad, ellenőrizget már most!

2022. júl. 6. 10:58
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Kamunak érzem a kérdést. Ilyen nincs. Vagy egy pasi írta ki saját magáról, vagy nem tudom. Mi a phaszt akarsz bizonyítani egy idegennek?
2022. júl. 6. 10:59
 17/30 A kérdező kommentje:
Azt, hogy tisztességes nő vagyok, normális munkahellyel,egzisztenciával, amit magam erejéből értem el, megbízhat bennem ilyen téren. Eddig egyetlen páromat sem csaltam meg, őt sem fogom.
2022. júl. 6. 11:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Pont ez zavar, hogy nyomozott utánam, pedig ha megkérdezi, simán megmondtam volna, hogy egy 13 éves Seatom van, azt is, hogy dízeles, azt is, mennyi km van benne. Vagy nem tudom mi érdekelte a nyilvántartásban.
2022. júl. 6. 11:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne haragudj, de komoly bajok vannak veled, ha ezek után nem dobod ki azonnal.
2022. júl. 6. 11:10
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Hol van itt a bizalom feléd?

Később követni, nyomoztatni fog utánnad, nézi a telefonodat nehogy megcsald.

Komolyan ezek után folytatni szeretnéd vele?

2022. júl. 6. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!