Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöjjek olyan pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek olyan pasival aki elvitt étterembe és kiderült, hogy sokkal okosabb, mint én?

Figyelt kérdés

Rendeltünk kaját ő Cordon-t evett én pedig kértem egy 40 centis pizzát. Egy kis idő múlva a pincér kihozott kettő db 24 cm-es pizzát. Azt mondta, sajnos elfogyott a 40 cm-es, és ezt a két db 24 cm-eset adja helyette, így tehát kárpótlásul 8 cm-t ingyen kapok. A srác egyből odahívatta az üzletvezetőt. Elmagyarázta neki, hogy a kör területének a kiszámítási képlete π*r² a pizza területe egyenlő 3,14-szer a sugarának a négyzete. Vagyis a 40 centis (20cm sugarú) pizza területe: 1256 cm²

Egy 24 centis (12cm sugarú) pizza területe: 452,16 cm² Kettő darabé összesen: 904,32 cm², az még mindig sokkal kevesebb mint a 40 centisé, szóval akkor hol is van az a 8 centi ingyen??? Az üzletvezető nem jutott szóhoz.

Végül három pizzát adtak.

Nekem ez nagyon imponált mert nem laktam még soha ilyen jól és soha nem láttam még senkit aki ilyen jól használta a középiskolás tananyagot. Viszont megrémiszt, hogy én buta leszek mellette.

2022. júl. 5. 23:55
1 2
 11/19 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Pont most láttam a 9gag-en én is ezt a sztorit, kedves kérdező :)
2022. júl. 6. 08:19
 12/19 anonim ***** válasza:

#8 pedig jártam már így

Belozzoban akartam 32cm-es pizzát kérni, de mondták, hogy nincs csak 24-es

2022. júl. 6. 08:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a képletet amit az üzletvezetőnek elmondott te elsőre megegyezted és kiírtad ide? 🤣
2022. júl. 6. 08:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gimi elsős matekfeladvány. Lapozzunk.

Egyébként a pizza sosem lesz szabályos kör, csak szólok, szóval ez a számítás sem pontos.

2022. júl. 6. 08:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

És ezért megérte kiérni egy kérdést? Ekkora fos kamut, tényleg... 🤦‍♂️ de örülök, hogy megy a kör területének számítása, ez ia valami... csak ezt nem nekünk kell bizonygatnod, hanem majd érettségin.

Amúgy pizzánál a külső 2cm nem beleszámolandó, hiszen az csak üres tészta, tehát az arányok mégrosszabbak a számoltnál.

2022. júl. 6. 08:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Most minden női olvasó 6*10(23)on verejtekcseppet hullajt a vaginàjàn"

6*10^23*

2022. júl. 6. 08:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete tele van a facebook ezzel a sztorival, mindenféle forrásból. Gyenge kamu.
2022. júl. 6. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Pont most láttam a 9gag-en én is ezt a sztorit, kedves kérdező"

Én egy hete TikTok-on :)

2022. júl. 6. 13:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyenge kamus hülyegyerek vagy! Az ilyeneket nem tiltják ki innen! Csak aki megmondja az igazat!
2022. júl. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!