Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok azokhoz a férfi ismerőseitekhez akikről tudomásotok van, hogy prostizni járnak?
Mennyire tartjátok természetesnek a baráti körötökben a prostizást?
Ha egy korábban prostizó férfi bepróbálkozna nálatok, ahhoz mit szólnátok?
A nőknek erről az egészről fogalmuk sincs, ugyanis amelyik nem undorítóan ronda, annak bármikor akad mind a tíz ujjára jelentkező, pláne ha csak kötetlen kúrogatásról van szó.
Ezzel szemben ha egy férfi nem néz ki nagyon jól, és nincs különösebben sok pénze, akkor közepesen ocsmány nőket megfektetni sem triviális feladat, miközben hosszú szexmentes időszakokat kell átvészelni.
Ez jusson eszetekbe, mielőtt a morállófaxt lóbálva, habzó pofával elítélitek azokat, akik időnként felkeresnek egy-egy igényes szolgáltatót. Ha fordítva működne a világ, akkor a prosituáltak túlnyomó többsége férfi lenne, akikhez az átlagos nők tömegei járnának.
32
1. Nemcsak nem jól kinéző, sikertelen pasik járnak prostihoz.
2. Az a réteg, akiről beszélsz, egyszerűen nem érdekelne soha. Kizárólag számomra jóképű, igényes férfiak érdekelnek, és azokon belül is olyanok, akiknek van tartása és szexuális kultúrája. Szóval nyugodtan járhat prostizni felőlem az a réteg, akiről beszélsz. Nem érdekel. Csak soha ne várják, hogy fognak párnak kelleni nekem, ne is nagyon próbálkozzanak.
Senkit nem szándékozom lebeszélni a prostizásról, mivel nem az én értékrendem a mérce, nem várom el, hogy bárki is az én preferenciáimhoz igazodjon. De nem is a tietek, szóval akármit hisztiztek, akárhogy próbáltok érvelni, soha nem fogok változtatni az álláspontomon ezügyben. Úgy ítélkezem és azt gondolok, amit akarok, szóval nem fog eszembe jutni azután sem egy szó sem a sirámaitokból, mielőtt lóbálnám a morállófaxt.
33-as!
Nyugodj meg, nem fogunk nálad próbálkozni! Sőt, a magam részéről, még ha te nyomulnál rám akkor is inkább fizetnék egy másiknak helyetted! És ezt úgy mondom, hogy azt sem tudom , hogy nézel ki.
Mert hiába akarjátok itt eljátszani a feddhetetlen erkölcsű, nagyvilági dámát, aki mind erkölcsileg, mind szellemileg mindenki felett áll, már a szóhasználatotokon látszik, hogy mekkora sutyerákok vagytok nő létetekre!
"és valószínűleg nem is gondolná rólam senki"
Áltasd csak magadat.
"Nyugodj meg, nem fogunk nálad próbálkozni! Sőt, a magam részéről, még ha te nyomulnál rám akkor is inkább fizetnék egy másiknak helyetted! "
Jaj, de próbálkozol odaszúrni... :D Vicci.
"Mert hiába akarjátok itt eljátszani a feddhetetlen erkölcsű, nagyvilági dámát"
Nem játszom semmit, és nem vagyok feddhetetlen erkölcsű sem, csak egyszerűen nem szeretnék páromnak olyan embert, aki prostizott korábban, ennyi az egész. Nem bántok senkit, nem akarom ráerőltetni senkire a saját értékrendem, csak nem akarom összekötni vele az életem, nem akarok intim viszont (sem testi, sem lelki értelemben).
"már a szóhasználatotokon látszik, hogy mekkora sutyerákok vagytok nő létetekre!"
Nem vagyok sutyerák. Tény. A fogalmazásomon látszik, hogy nem vagyok az, ahhoz meg semmi közöm, hogy a többiek miket írtak. Amúgy meg mi köze az erkölcshöz annak, hogy valaki néhol trágár szavakkal fejezi ki a véleményét? Szerinted ez egy lapon van olyan kaliberű dolgokkal, mint az, hogy valaki fizet a szexért, vagy épp megcsalja a társát, stb.?
Másrészt pedig vicces, hogy tőled jön ez, aki már rögtön trágár, agresszív kismalac stílusban állt neki vergődni.
Ennyire nem tudod elviselni, ha valakinek más az értékrendje és nem fér ez bele?
"Ezzel csak az a baj, hogy a számodra jóképű és igényes férfi ugyanúgy járhatott már prostinál, csak ez nem derül ki róla, ugyanis erről nem beszélünk senkinek."
Ettől nem fogok változtatni a véleményemen.
Csak annyit érhetsz el, hogy ha egyszer az életben még társat fogok keresni (remélem nem fogok már soha, van párom lassan egy évtizede), akkor bizalmi problémáim lesznek. De elfogadni soha nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!