Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok azokhoz a férfi ismerőseitekhez akikről tudomásotok van, hogy prostizni járnak?
Mennyire tartjátok természetesnek a baráti körötökben a prostizást?
Ha egy korábban prostizó férfi bepróbálkozna nálatok, ahhoz mit szólnátok?
Én vendéglátós vagyok , elég sok pasit ismerek, illetve a barátikörömben is.
1 kezemen megtudom számolni ki az aki még nem járt prostinál. Nekem ezzel nincs problémám
Semmivel sem rosszabb egy prosti akivel gumival szexelnek mint ha egyéjszakás gyanánt egy full idegennel össze feküdne
Nem tartom egyiket különbnek a másiknál, csak az egyiknek fizetnek is.
A nők többsége pedig soha nem tudja meg, hogy a párja valaha is járt prostinal.
A pasik ezt nem reklámozzák, főleg nem annak a nőnek akitől akarnak is bármit is.
A vicces hogy leginkább olyan pasik voltak prostinál akikről sosem gondoltam volna és simán kaphatnának bármilyen nőt.
Belőlem sosem nézték ki hogy prostiztam
Pedig ha tudnák 😂
Biztos vagyok benne hogy engem is elhagyott volna 1-2 ma már exem ha tudott volna róla.
Na de szólj szám, nem fáj fejem
Ha tudja bizonyítani hogy amúgy nem életképtelen; van tényleges bizonyítéka arról hogy pl 17 évesen volt egy igazi baràtnője mondjuk fel évig. És csak később kezdett unalomból prostízni. Úgy még talán megérteném.
Szóval ha arról van szó hogy életében nem akart tőle senki semmit , de ő megkerülve ezt járt ribikhez akik nyilván a hátuk közepére nem kívánták! De ő fizetett hogy hozzá érjenek… na igen ez redflag lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!