Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan viszonyultok azokhoz a férfi ismerőseitekhez akikről tudomásotok van, hogy prostizni járnak?

Figyelt kérdés

Mennyire tartjátok természetesnek a baráti körötökben a prostizást?

Ha egy korábban prostizó férfi bepróbálkozna nálatok, ahhoz mit szólnátok?

2022. júl. 5. 12:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%

Bírom, hogy ilyenkor mindig jönnek, akik be akarják mesélni, hogy kb. mindenki járt már prostinál, vagy a személyes terünkbe akarnak beletenyerelni az olyan megszólalásokkal, hogy bizony lehet, hogy a mi párunk is. Hát, az én párom nem. Előttem biztos nem, mert épphogy érettségizett szűz srác volt, amikor összejöttünk, szóval nem hiszem, hogy a pár filléres zsebpénzét prostira költötte volna szégyellős, kocka tinisrácként, aztán az első barátnőjének meg azt hazudja, hogy szűz.

Ha meg utánam járt prostinál, akkor meg már megcsalás is, arra meg semmi nem utal, hogy megcsalt volna valaha is, pláne nem prostival.

Akárhogy erőszakoskodtok, és jöttök a kitekert példával (pár italért cserébe cumizó lány), meg jöttök, hogy mennyire normális dolog, nem fogom elfogadni soha. Szerintem minősíti a szexuális kultúráját a férfinak, ha megveszi az intim érintkezést pénzért, és nem érdekli egyáltalán, hogy a másik csak a pénzért engedi magára, és nem élvezi. Azon meg csak jót röhögök, ha megpróbálják egyesek bemesélni, hogy igenis mennyire élvezték vele a qrvák.

Ja, és az sem érdekel, hogy magyarázkodik, hogy a prostikat/egyéjszakás nőket a helyükön kezelte, de ettől még egy rendes barátnővel ilyen, meg olyan odaadó lenne, és van szexuális kultúrája. Az a f_asz, aki magát valami erkölcsi és emberi magaslatra képzeli, és majd ő eldönti, hogy ki az, aki csak arra érdemes, hogy a testét használgassa emberileg lesz_arva őt, és ki az, aki megérdemli a "rendes nő" kategorizálást és a kegyes törődését, számomra nem ér semmit.

Az ellen nem tudok mit csinálni, ha titkolja. Nem is lep meg. Lelke rajta.

De ha megtudom, akkor akár közös ház, gyerekek, hitel ellenére is kidobom. Akkor is, ha előttem könyörög bőgve és megöli magát. Ennyi.

2022. júl. 5. 15:26
 22/40 anonim ***** válasza:
89%
Sokkal kevesebben járnak prostihoz, mint ahogy itt beállítják. A kocsmában t9bzódó csőcselék meg nem jó merítés ilyen szempontból.
2022. júl. 5. 15:30
 23/40 anonim ***** válasza:
79%
Ismerős nem érdekel de ha kapcsolatot szeretne nem kellene.
2022. júl. 5. 16:16
 24/40 anonim ***** válasza:
39%

Na megjöttek az ügyeletes erkölcsrendészek!

Komolyan nem tudom, hogy sírni, vagy röhögni kéne ezen a sok álszent nőn ezen az oldalon, meg úgy általában véve a társadalomban.

Én szoktam járni rendszeresen, ha nincs kapcsolatom, és volt már állandó támogatottam is. És ezt kerek perec meg is szoktam mondani ismerkedéskor ha rákérdeznek. Sőt a baráti körömben az összes nő tud róla. Senkinek semmi köze hozzá, hogyan élem az életemet!

Ezerszer inkább járok őszintén prostizni, mint, hogy benne éljek egy nyomorult, álszent, kirakat kapcsolatban ahol évek óta nem nyúltunk egymáshoz, és hányingerünk van ha ránézünk a másikra. Pusztán a gyerekek, meg a hitelek kötnek össze minket.

Hány ilyen van az ismeretségi körömben is, te jó ég. Aki csak felszínesen ismeri őket, az azt gondolja róluk, hogy micsoda minta emberek, minta élettel, de aki közelről ismeri őket az tudja, hogy rohad az egész, és csak kifelé játszanak.

Mennyivel jobb az a többgyerekes családanya, aki vadidegen férfiakkal szexchatelget, meg küldözget nekik intimfotót, pusztán azért mert otthon nem nyúltak hozzá évek óta? Pedig nem is kell messzire menni, mert itt az oldalon is találkoztam már nem is egy ilyennel! Ezerszer szánalmasabb viselkedés mint a prostizás! És hiába ágáltok ellene, mert igenis rengeteg nő csinálja.

Vagy mondhatnám az egyetemista lányokat is, akik otthon a család előtt bűbájos, okos, aranyos, szorgalmas kislányok, amúgy meg minden második lazán megvehető pénzért, csak a megfelelő összeget kell ajánlani neki.

Szóval a nagy ítélkezések közepette mindenki nézzen kicsit bele a tükörbe, hogy mit lát benne!

Inkább élek egy őszinte, nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog életet, mint, hogy egy idegroncs, megalkuvó kutyává váljak pusztán azért, hogy a társadalom felé el tudjam játszani a mintaembert!

2022. júl. 5. 16:47
 25/40 anonim ***** válasza:
87%

Meg van a magam véleménye az ilyen emberekről, bár nem szokásom hangoztatni. Ismerősnél vagy barátnál nem érdekel hogy ha prostizik, de párkapcsolatban nem mennék bele olyannal aki rendszeres látogatója volt egy örömlánynak (értsd, egy-két alkalom még elmegy).

Ugyanez a helyzet az egyéjszakás és alkalmi kapcsolatokkal is, azzal nincsen bajom hogy ha valakinek volt egy-két ilyen partnere, de hogy ha egy gyakori és rendszeres dologról beszélünk akkor biztosan hogy lelohasztaná az addigi érdeklődésemet is. Egy olyan férfi aki mindenkivel összefekszik számomra nem megfelelő partner.

2022. júl. 5. 17:02
 26/40 anonim ***** válasza:
81%

"Szóval a nagy ítélkezések közepette mindenki nézzen kicsit bele a tükörbe, hogy mit lát benne"

Semmit nem csinálok, amit felsoroltál. Akkor lenézhetlek?

2022. júl. 5. 17:19
 27/40 anonim ***** válasza:
92%

26-os!

Ha ez a te életedhez hozzáad valamit, akkor nyugodtan nézz le! Engem nem zavar.

2022. júl. 5. 17:24
 28/40 anonim ***** válasza:
85%
Nem ad semmit, csak érdekes, hogy téged csak ilyen szar emberek vesznek körül. És ha a te környezeted rohad, nyilván minden rohad.
2022. júl. 5. 17:27
 29/40 anonim ***** válasza:
87%
#24: belenéztem a tükörbe, és uyancsak van mire büszkének lennem. A magadfajta véglények meg nekem még viszonyítási pontnak sem kellenek, mert az, amit a magadfajták képviselnek mentalitásban, az még arra sem érdemes, hogy szintnek nevezzék.
2022. júl. 5. 17:33
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

24

"Komolyan nem tudom, hogy sírni, vagy röhögni kéne ezen a sok álszent nőn ezen az oldalon, meg úgy általában véve a társadalomban."

Mesélj már, hogy mi a lóf_aszt akarsz elérni ezzel a szánalmas vergődéssel?

Nem, nem vagyok álszent.

Iszonyatos mód nem érdekel, hogy ha te prostihoz jársz, senkit nem akarok ebben megállítani, sem megváltoztatni a véleményüket, egyszerűen csak nem kell nekem ilyen ember párnak soha az életben. Szóval még az sem zavar, ha ismerősöm, családtagom jár, csak ne legyen soha a párom.

"Ezerszer inkább járok őszintén prostizni, mint, hogy benne éljek egy nyomorult, álszent, kirakat kapcsolatban ahol évek óta nem nyúltunk egymáshoz, és hányingerünk van ha ránézünk a másikra."

Még érvelni sem tudsz, te agresszív gyökér...

Ki mondta neked, hogy ez a két választás van?

Én sem élnék nyomorult, álszent kirakat kapcsolatban. Szakítanék, és inkább lennék egyedül. Amúgy meg ennek semmi köze a prostizáshoz.

"Mennyivel jobb az a többgyerekes családanya, aki vadidegen férfiakkal szexchatelget, meg küldözget nekik intimfotót, pusztán azért mert otthon nem nyúltak hozzá évek óta?"

Annyival, hogy legalább mindkét fél azért van benne a szituációban, mert ahhoz van kedvük és fel vannak izgulva.

"Ezerszer szánalmasabb viselkedés mint a prostizás!"

Akárhogy ágálsz ellene, nem, a prostizás mérföldekkel szánalmasabb.

"Aki csak felszínesen ismeri őket, az azt gondolja róluk, hogy micsoda minta emberek, minta élettel, de aki közelről ismeri őket az tudja, hogy rohad az egész, és csak kifelé játszanak."

A prostizás szempontjából megint irreleváns.

Ezzel az erővel én lopok a boltból és még mellé meg is verem a boltost, aztán akinek nem tetszik, hogy tolvaj vagyok, tartok egy fél órás hegyi beszédet, hogy mekkora álszent nyomorultak, bezzeg mások adót csalnak, azok ugyan miért jobbak.

"Vagy mondhatnám az egyetemista lányokat is, akik otthon a család előtt bűbájos, okos, aranyos, szorgalmas kislányok, amúgy meg minden második lazán megvehető pénzért, csak a megfelelő összeget kell ajánlani neki."

Az, hogy minden második, hazugság.

És megint irreleváns.

"Szóval a nagy ítélkezések közepette mindenki nézzen kicsit bele a tükörbe, hogy mit lát benne!"

Nem vagyok sz.ar kapcsolatban, és rendszeresen szexelünk a párommal.

Nem is 1-2 éves kapcsolatban lévő kis 20 éves naiv lány vagyok, hogy aztán lehessen gúnyolódni, hogy "na majd pár év múlva térjünk erre vissza".

Voltam egyetemista, és nem voltam qrva. Pont annyira vagyok bűbájos, szorgalmas és okos, amennyire mutattam otthon.

Nem szexchatelek másokkal.

Még egyéjszakás kalandom se volt soha.

Szóval úgy ítélkezek, ahogy akarok, azt csinálok, amit akarok, nincs az a vergődés és rizsázás, ami rá tudna venni, hogy olyan férfival legyek, aki qrvázott már.

2022. júl. 5. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!