Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem párt találni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem párt találni, ha rosszak a fogaim?

Figyelt kérdés

Baleset miatt elől letört nagyjából az összes. Sok idő és pénz lesz rendesen megcsináltatni. A szemem alatt is maradt egy seb, aminek örökre látszódni fog a nyoma. Nem merek így nőkkel szóba állni, félek hogy azonnal vissza utasítanának. Régen mindig volt barátnőm, de a balesetem óta nincs semmi önbizalmam. :(

30F

2022. júl. 5. 07:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Van egy ismerős pár. A srácnak szó szerint ki vannak rohadva a fogai oldalt, csonkok vannak, mert keményen drogozott évtizedeken át. Aztán szerencsés úton hozzájutott egy kisebb vagyonhoz (100 millán felül) és lett neki egy nála klasszisokkal szebb és 20 évvel fiatalabb (de nem túl intelligens) barátnője, akivel szórják a pénzét. - más kérdés, hogy a fogai a mai napig úgy vannak... Ha elfogy a pénz, a kiscsaj is dobbant. De mint látod, sok pénzzel bármit megtehetsz.
2022. júl. 5. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
A magyar lakosság kb. 90%-nak pocsék fogai vannak. Az, hogy valakinek szarok a fogai annyira nem kirívó, inkább azért csináltasd meg, hogy neked feltűnően szépek legyenek.
2022. júl. 5. 10:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
És csak picsogsz a helyzeted miatt, vagy teszel is valamit? Természetesen csak picsogsz. Ha tennél valamit akkor már rég elmentél volna a körzeti fogorvoshoz és már régen tudnád, hogy mivel baleset miatt törtek ki a fogaid, az állam téríti a fogpótlás árának 80%-át.
2022. júl. 5. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13! Nálunk a körzeti lfszt nem ér. Nekem úgy elcseszte a fogaim, h egy vagyok meg szenvedés volt megcsináltatni.

N 30

2022. júl. 5. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 lassan csak a maszek dokik dolgoznak jól, minden területen. Nekem már csak a háziorvosom "körzeti". :/
2022. júl. 5. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére a körzeti dokim egy fiatal csajszi, aki amúgy magánrendelésben is van normál fogorvosi rendelőben többedmagával. Szóval érdemes előbb tájékozódni, hogy hova tartozik az illető. Korábban egy vén faß volt a körzetim akihez soha nem mentem el, mert eléggé "hírhedt" volt (hogy konkrétan egy hentes szintjén van).

Viszont nme biztos olyan könnyű megoldani a fogászati problémákat. Én évek óta járok dokihoz, több 100 ezret költöttem el, de semmit nem ért.

Az összes kezelt fogam összetörik, kilyukad újra, letörik stb.

Kidobott pénz számomra...

2022. júl. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!