Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párt találni, ha rosszak a fogaim?
Baleset miatt elől letört nagyjából az összes. Sok idő és pénz lesz rendesen megcsináltatni. A szemem alatt is maradt egy seb, aminek örökre látszódni fog a nyoma. Nem merek így nőkkel szóba állni, félek hogy azonnal vissza utasítanának. Régen mindig volt barátnőm, de a balesetem óta nincs semmi önbizalmam. :(
30F
13! Nálunk a körzeti lfszt nem ér. Nekem úgy elcseszte a fogaim, h egy vagyok meg szenvedés volt megcsináltatni.
N 30
Nekem szerencsére a körzeti dokim egy fiatal csajszi, aki amúgy magánrendelésben is van normál fogorvosi rendelőben többedmagával. Szóval érdemes előbb tájékozódni, hogy hova tartozik az illető. Korábban egy vén faß volt a körzetim akihez soha nem mentem el, mert eléggé "hírhedt" volt (hogy konkrétan egy hentes szintjén van).
Viszont nme biztos olyan könnyű megoldani a fogászati problémákat. Én évek óta járok dokihoz, több 100 ezret költöttem el, de semmit nem ért.
Az összes kezelt fogam összetörik, kilyukad újra, letörik stb.
Kidobott pénz számomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!