Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mennyi esélyem van párt találni?
41 éves férfi vagyok. Alapvetően jó humorral, normális értékrenddel rendelkezem, nincsenek elborult fétiseim, stb. De amennyire én látom, az esélyem kb. 0 %, hogy találjak valakit.
2 kapcsolatom volt eddig, az első 3 évig tartott, utána pedig jött egy 16 éves kapcsolat, aminek a végét nagyon megszenvedtem, 3 éve szakítottunk, és kb. fél éve mondhatom, hogy túlléptem rajta.
Paramétereim:
-163 cm "magas" vagyok, 70 kg, átlagos testalkat
-sokat biciklizem, túrázom
-van pár nagyon jó barátom, már mind házas/családos, de viszonylag sok időt töltök velük, néha biliárdozunk, túrázunk, sütögetünk/bográcsozunk, télen síelni megyünk egy hetet, nyáron a Balcsihoz
-szabadidőmben elektronikus zenével foglalkozom, pár barátommal együtt szoktunk ezzel foglalkozni, csak hobbi szinten, netes oldalakra
-ezen kívül bulizni nem szeretek, barátokon kívül máshová nem nagyon járok, így ismerkedési lehetőségem nem sok van, elég introvertált vagyok
-szakítás óta a szüleimmel élek, megtehetném, hogy külön költözök, de egyelőre így kényelmes, segítem őket mindenben
-szellemi munkát végzek egy multinál, a fizetésem 6-700e között mozog, fele időben home office-ban dolgozom
-nincs autóm, jogsim sincs, mivel Pesten élek, nem látom értelmét, de később szeretném letenni
-van bőven megtakarításom, több évre elegendő, ha új lakást nem is tudnék venni, de a 3/4-ét ki tudnám fizetni hitel nélkül
-kinézetre teljesen átlagos vagyok, mármint arcom, hajam minden tök átlagos, egyszerű
Ne kíméljetek, mit gondoltok, van esélyem még párkapcsolatra?
Minden korrekt és tisztességes, amit leírtál.Egyet kivéve, a szülőkkel együtt élést.
Ezt nem fogják a nők díjazni,senki. Nem jó generációknak együtt élni,hidd el.
Én is örültem,hogy lányom 28 évesen elment,önálló életet élt.Lett férje,aki szintén külön élt már. Közösen vettek lakást.
Nem esélytelen de bizonyos kompromisszumokkal.
Amit jobb szem előtt tartanod; a kiszemelt hölgy legyen
- 40 feletti
- alacsony
- duci
- lehetőleg nem anyagias
- legyen lakása , vagy együtt vegyetek
Többen is írták, hogy duci/dagadt nőben gondolkozzon.
De miért is?
Figyelj! Itt a sok idióta úgysem fog semmi használhatót mondani. 41 éves vagy, leírás alapján kb értelmes, meg kéne találni a módját az ismerkedésnek.
A 163 centi elég alacsony, de volt már kaocsolatod, szóval láthatod, hogy az sem akadály.
A szülőkkel élés meg... Amennyiben le tudsz lépni tőlük, ha úgy adódik, ez sem probléma.
Ha én átlagos vagyok, a szintem is átlagos? Nem tudom. Egyébként nincs bajom a duci nőkkel sem, a párom, akivel 16 évig voltam, szintén duci volt.
A szülőkkel élés csak átmeneti, nyilván ha lesz értelme külön költözni, megteszem, de most felesleges lenne két ház költségeit fedezni, amikor egyet is elég. Akár albérletbe, akár sajátba is lenne lehetőség majd menni, de jelenleg inkább spórolási lehetőségként fogom fel, szüleimnek mindenben segítek, így nekik is jobb, és nekem is, így többet tudok félretenni.
Az alacsonyságom sajnos pont egy olyan dolog, amivel semmit nem tudok kezdeni, csak elfogadni tudom, eddigi két kapcsolatomban is velem egymagasak voltak a lányok. Mondjuk, hogy ehhez miért kellene kifejezetten rondának/kövérnek/csórónak lennie a hölgynek, azt nem tudom, de lehet, hogy igazatok van. Sajnos én BKV-val nyomulok BMW helyett, bár nem is az a cél, hogy valaki a pénzemért akarjon velem lenni. Akkor inkább maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!