Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, mennyi esélyem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mennyi esélyem van párt találni?

Figyelt kérdés

41 éves férfi vagyok. Alapvetően jó humorral, normális értékrenddel rendelkezem, nincsenek elborult fétiseim, stb. De amennyire én látom, az esélyem kb. 0 %, hogy találjak valakit.

2 kapcsolatom volt eddig, az első 3 évig tartott, utána pedig jött egy 16 éves kapcsolat, aminek a végét nagyon megszenvedtem, 3 éve szakítottunk, és kb. fél éve mondhatom, hogy túlléptem rajta.

Paramétereim:

-163 cm "magas" vagyok, 70 kg, átlagos testalkat

-sokat biciklizem, túrázom

-van pár nagyon jó barátom, már mind házas/családos, de viszonylag sok időt töltök velük, néha biliárdozunk, túrázunk, sütögetünk/bográcsozunk, télen síelni megyünk egy hetet, nyáron a Balcsihoz

-szabadidőmben elektronikus zenével foglalkozom, pár barátommal együtt szoktunk ezzel foglalkozni, csak hobbi szinten, netes oldalakra

-ezen kívül bulizni nem szeretek, barátokon kívül máshová nem nagyon járok, így ismerkedési lehetőségem nem sok van, elég introvertált vagyok

-szakítás óta a szüleimmel élek, megtehetném, hogy külön költözök, de egyelőre így kényelmes, segítem őket mindenben

-szellemi munkát végzek egy multinál, a fizetésem 6-700e között mozog, fele időben home office-ban dolgozom

-nincs autóm, jogsim sincs, mivel Pesten élek, nem látom értelmét, de később szeretném letenni

-van bőven megtakarításom, több évre elegendő, ha új lakást nem is tudnék venni, de a 3/4-ét ki tudnám fizetni hitel nélkül

-kinézetre teljesen átlagos vagyok, mármint arcom, hajam minden tök átlagos, egyszerű

Ne kíméljetek, mit gondoltok, van esélyem még párkapcsolatra?

2022. jún. 24. 13:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. jún. 24. 15:02
 12/24 anonim ***** válasza:
1%

"bár nem is az a cél, hogy valaki a pénzemért akarjon velem lenni"

Az mondjuk nem is lehet cél, mert hogy nincs sok pénzed, én több mint kétszer ennyit keresek nettó és még én se megyek vele semmire... Erre egy nő se fog ráröppenni, max. valami ózdi c. kategóriás, aki ki akar törni a nyomorból.

2022. jún. 24. 15:07
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

"én több mint kétszer ennyit keresek nettó és még én se megyek vele semmire"

Havi másfél millával nem mész semmire? Mindig megbizonyosodom afelől, hogy a pénz nem boldogít és még csak életképessé sem tesz...

2022. jún. 24. 15:10
 14/24 anonim ***** válasza:
11%

Amíg nem szerzel ispán címet, semennyi.

30F/ispán

2022. jún. 24. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Baxki én fele annyit se keresek, de ki vagyok pattintva, és rengeteg nőt megdugtam már, kapcsolatom is volt jó pár, pedig nem mondanám hogy jó pasi vagyok. Csak értek a pun cihoz, egyszer kezelésbe veszem utána csak engem akar😂
2022. jún. 24. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Mégis mire mennék? Külső számít nőknek én meg ronda vagyok, nagyon. Nekem meg nem ózdi c. kategóriás nők a célközönségem, hanem fogorvosok, jogászok... Legtöbb ugyan nem keres ennyit, de mégsincs rászorulva, hogy egy olyan álgazdagtól mint én elájuljanak. Lehet jól keresek, de egyrészt egyáltalán nem vagyok gazdag másrészt mivel ahogy élek és amikre költök (utazások, nagyon drága hobby-k...) nem férne bele, hogy eltartsak még valakit. Gyereket se tudnék eltartani, csak ha az én életszínvonalamat vinném lejjebb, azt meg nem fogom. Soha. 1.5 millió csak addig sok, amíg nem keresel annyit...

2022. jún. 24. 15:16
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
16. Te tudod.
2022. jún. 24. 15:18
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem olyan bonyolult nőt keresni, én ronda vagyok és a lelkem se egy matyóhímzés, kis tré kék autóval járok, szóval BMW sincs.

Összesen annyi kell, hogy nekiállsz ismerkedni, ha a neten lógsz sokat akkor ott, ha élőben szoktál valahol kikapcsolódni akkor ott, minnél több nővel megismerkedsz, aztán azok közül válogatsz, akik érdeklődést mutatnak irántad . Ha tényleg nyitott vagy az ismerkedésre, nem egy nőgyűlölő, fagyott valaki vagy, egészen biztosan lesz nő, akit érdekelsz(max nem nagyon sok, csak néhány). Annyi a titok, hogy nem kell belefeszülni, meg erőlködni, akin látszik hogy érdeklődik, azok közül valakinek jó ütemérzékkel megfogod a fenekét és jóság van, és nem agyalsz, hogy ki hány pontos, meg jó üzletet csináltál-e vele, hanem fogodésviszed... AZ agyalás, meg az erőlködés a nőzés halála.

2022. jún. 24. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Segítek egy kicsit:

Annyi a titok, h̶o̶g̶y̶ ̶n̶e̶m̶ ̶k̶e̶l̶l̶ ̶b̶e̶l̶e̶f̶e̶s̶z̶ü̶l̶n̶i̶,̶ ̶m̶e̶g̶ ̶e̶r̶ő̶l̶k̶ö̶d̶n̶i̶,̶ ̶a̶k̶i̶n̶ ̶l̶á̶t̶s̶z̶i̶k̶ ̶h̶o̶g̶y̶ ̶é̶r̶d̶e̶k̶l̶ő̶d̶i̶k̶,̶ ̶a̶z̶o̶k̶ ̶k̶ö̶z̶ü̶l̶ ̶v̶a̶l̶a̶k̶i̶n̶e̶k̶ ̶j̶ó̶ ̶ü̶t̶e̶m̶é̶r̶z̶é̶k̶k̶e̶l̶ ̶m̶e̶g̶f̶o̶g̶o̶d̶ ̶a̶ ̶f̶e̶n̶e̶k̶é̶t̶ ̶é̶s̶ ̶j̶ó̶s̶á̶g̶ ̶v̶a̶n̶,̶ ̶é̶s̶ ̶n̶e̶m̶ ̶a̶g̶y̶a̶l̶s̶z̶,̶ ̶h̶o̶g̶y̶ ̶k̶i̶ ̶h̶á̶n̶y̶ ̶p̶o̶n̶t̶o̶s̶,̶ ̶m̶e̶g̶ ̶j̶ó̶ ̶ü̶z̶l̶e̶t̶e̶t̶ ̶c̶s̶i̶n̶á̶l̶t̶á̶l̶-̶e̶ ̶v̶e̶l̶e̶,̶ ̶h̶a̶n̶e̶m̶ ̶f̶o̶g̶o̶d̶é̶s̶v̶i̶s̶z̶e̶d̶.̶.̶.̶ ̶A̶Z̶ ̶a̶g̶y̶a̶l̶á̶s̶,̶ ̶m̶e̶g̶ ̶a̶z̶ ̶e̶r̶ő̶l̶k̶ö̶d̶é̶s̶ ̶a̶ ̶n̶ő̶z̶é̶s̶ ̶h̶a̶l̶á̶l̶a̶ hogy mindenki a saját szintjén próbálkozzon, ott van egyedül esély.

2022. jún. 24. 17:05
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
#18 vagyok és ez a szintes duma azért nettó hülyeség, mert mindig a nő választ, te nem fogod tudni megsaccolni sem, milyen szintre tesz be, így nincs is olyan hogy hanyas szintű vagy. Ez változik ugyanannál a nőnél is, szituáció meg hangulat meg hormonfüggően... A nők nem a szemüknek hisznek, hanem az érzéseiknek, ha olyanuk van éppen rettentő tré és csóró hapsiért is odavannak, amikor meg nincs, lehetsz te a Brad Pitt magánrepülővel, akkor is mégy a legalsó szintre. Az egyedüli ami biztos, az a pillanatnyi érdeklődés irántad a szemükben, ha ez megvan, akkor jó, ha meg nincs, akkor semmit nem ér semmilyen elmélet.
2022. jún. 24. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!