Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párt találni, ha rosszak a fogaim?
Baleset miatt elől letört nagyjából az összes. Sok idő és pénz lesz rendesen megcsináltatni. A szemem alatt is maradt egy seb, aminek örökre látszódni fog a nyoma. Nem merek így nőkkel szóba állni, félek hogy azonnal vissza utasítanának. Régen mindig volt barátnőm, de a balesetem óta nincs semmi önbizalmam. :(
30F
Elsőnek csináltasd meg az egészet! Addig jeggeld a ismerkedést!
Lehet te nem olyan vagy de itt az oldalon van a pocakos srác, aki azzal a dumával jön hogy ; jöjjön vele össze vékony szép nő és majd a kapcsolat alatt lefogy. Persze sose fogyna le! Szóval elsőnek teljesíteni kell, és nem ígérgetni.
Hát egy rossz fogú nőnél esetleg.
Téged is zavar, állj neki mielőbb megcsináltatni.
Hát gondolom beszélgetsz velük.
Sztm ha elmondod mi van, akkor nem lesz gond.
Nekem edzésen törött ki, fél év volt, mire rendbe tették, közbe ismerkedtem és párom teljesen megértő volt.
N 30
Nők és a belső érték ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Belső érték = lakás, kocsi, minimum 500 fizu, és ehhez 20-as farok. Ezen túl már a fogak nem lényegesek. És ezt elvárja a girnyó és a mangalica csaj is.Ja és a szüleid a megyében se lakjanak,de jobb már nem is élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!