Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit jelent számotokra az incel - mi van pl. velem?
Idén két nővel is voltam, de egyikkel sem akartam komoly kapcsolatot, egyikkel én "szakítottam", másiknál ő velem. Tehát be tudnék csajozni, csak nincs olyan, akivel akarok. Akikkel akarok, ők pedig velem nem akarnak. Innen jönnek hát a meglepődéseim, hogy hogyan döntenek egyes nők, valójában csak irigy vagyok azokra a férfiakra, akiket választanak, miközben választhatnának jobbat is.
Tehát nem mondanám magam incelnek, ettől függetlenül egyetértek velük abban a halmazban, hogy a nők nem jól választanak... és akkor itt jön a csúsztatás, hogy leinceleznek engem is, pedig nem lúzerségből mondom, vagy elkeseredettségből, mert szűz lennék, hiszen nem vagyok

LOL, pont most készül kidobni a csaj. :DDD
Amúgy pontosan ugyanaz a kategória vagy te is, mint ezek a csávók. Ugyanaz a lenéző, bántalmazó, másik ember dolgait, szavait kiforgató, utolsó féreg. Tökre ugyanaz a kórkép, a kérdésben lévő csávó még hasonlóan is indokolta meg a sz.arságait, mint amit ti hangoztattok itt.
jajaj kidobja, és innentől biztosan csak normális pasikkal fog ismerkedni, és fordítva, a csávó biztosan mostantól soha többé nem tud becsajozni - nem ám az van, hogy a csajok az ilyenekre buknak, majd később csalódnak :D
sosem voltam bántalmazó, épp hogy inkább mindig tűrtem a kapcsolataimban, csak hogy ne sértsem meg a másikat, és a nők bántalmaztak engem, de honnan is tudhatnád

Engem meg bántalmazott az első párom. Pont egy ilyen alattomos nőalázó kis szerencsétlen lúzer volt, mint te, csak neki előtte soha nem is volt még barátnője a "női felszínesség" és a "nők szrul választása" miatt.
Azt mondta, hogy ha végre kapna esélyt, ő a tenyerén hordozná örökké a barátnőjét.
Hát mégis aztán verbálisan bántott, alázott, visszaélt a legszemélyesebb dolgaimmal, majd a végén még meg is erőszakolt egyszer, nem érdekelte, hogy nem szeretnék szexelni, belém tette, valamint parancsolgatva követelte, hogy az ő élvezete érdekében tömjem magam hormonnal.
Ja, és ha idejönne most előadni a történetet a saját szemszögéből, akkor előadná, hogy ő is áldozat volt, aki csak tűrt, és kétségbeesésében, zokogva beszélt csak csúnyán, amikor már nem bírta a "mérhetetlen gonoszságaimat", a nemi erőszakos sztori meg aljas hazugság, amivel a #metoo etetett be biztos utólag.
Érdekes, ez már egy jó 12-13 éve volt. Utána még volt 1-2 sikertelen kapcsolatom, aminek a randizási fázisban vége lett, majd összejöttem egy teljesen normális férfival, aki soha nem bánt, és vele vagyok 9 éve.
és ennek a volt férjnek igent mondott, esküvő, holtomiglan holtodiglan, jóban rosszban...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

" Várom az újabb párhuzamot, miért vagyok olyan, mint az exed..."
Mert ugyanazokat a sértett és egyben ostoba phaszságokat mondod.
Alapból red flag, akinek egy bántalmazott/sz.ar kapcsolatban élő nő hallatán az jut eszébe, hogy Ő, Ő, Ő és ŐŐŐŐŐ mennyivel jobb lenne, csak ezek a butuska nők ezt nem látják. Nárcisztikusak vagytok, csak nem a "ghecijóóó vagyok, nyald a s-eggem te csicska" típusúak, hanem a "túl jó vagyok erre a szörnyű világra, csak senki nem látja :(((" fajták.
Ugyanúgy vannak sz-ar kapcsolatban élő férfiak is, ugyanannyian. Egyik ismerősöm behálózta egy kövér, erőszakos, élhetetlen nő, és még anyagilag össze is kötötte vele magát közös hitel és közös lakás által, a kezét is megkérte, pedig saját maga sem biztos abban, hogy szereti, valamint azt is mondta, hogy az, hogy üvöltözik vele, kontrollálja és súlyosan fenyegeti, az csak a "jéghegy csúcsa", a többibe inkább bele se ment.
Ja, biztos ő 100%-ban csak áldozat, és nincs más választása, olyan nincs, hogy ő xarul választ, hisz mInDiG A nŐ vÁlAsZt, persze.
Amúgy nem normális az sem, hogy belinkeled azt a kérdést a beteges narratívád igazolására. A fojtogatós csávó egyik exe egy többszörösen bántalmazott nő, aki a saját börtöntöltelék apja elől menekült egy másik bántalmazóhoz, a másik meg láthatóan egy normális értékrendű nő, aki lehet, hogy pont ebben a pillanatban dobja ki a 'csába.
Annak, hogy ki hogyan esik áldozatul ilyen embereknek, egy összetett pszichológiai kérdést, nincs olyan, hogy "a nők nem képesek normálisan választani". Akik elkezdték ezt nyomatni akármilyen felületen, azoknak több, mint a fele eljutott oda, hogy el kellene venni a nőktől a választás jogát, vagy legalább keményen beleavatkozni.
Még egy adalék: Minél nagyobb beteg pszichopata valaki, annál kevésbé látszik az elején, hogy az, ami, mivel profin tudják játszani nemcsak azt, hogy normálisak, hanem azt, hogy kifejezetten tiszteletreméltóak. Az csak a te naiv kis vágyálmod, hogy ezek a bántalmazók többségükben olyan férfiak, akiknek a kapanyél lóg a szájukból, a buszon ülve járókeretes öregasszonyoktól vigyorogva tagadja meg az ülőhelyet, és gorillajárással jár-kel A-ból B-be asszonyverő trikóban.
Nem lehet tudni előre valójában, pláne nem fiatalon, tapasztalatlanul.
Sőt, azt is le merném fogadni, hogy szép számmal lenne olyan, aki még téged is megvezetne, hogy mekkora jófiú, amikor én már látnám, hogy minden, csak az nem.
megint a férj már menne valahova rosszlányokra, miközben gyereket várnak...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

“Hát mégis aztán verbálisan bántott, alázott, visszaélt a legszemélyesebb dolgaimmal, majd a végén még meg is erőszakolt egyszer, nem érdekelte, hogy nem szeretnék szexelni, belém tette, valamint parancsolgatva követelte, hogy az ő élvezete érdekében tömjem magam hormonnal.“
Vajon hogyan bántál vele előtte amiért nem volt Chad? Az itteni megnyilvánulásaid alapján nem lehet, hogy idegileg leépítetted, bűntudatot keltettél benne amiért nem néz ki úgy mint Chad és veled lehet, topmodell külsejű nővel? Nem elvártad volna, hogy folyamat pitizzen, királylányként bánjon veled, minden óhajod lesse?

29
1. Hogyan bántam vele? Eleinte a s.egge is ki volt nyalva, mindent megadtam neki. Ő épített le és csinált ki idegileg.
2. Ugye nem gondolod azt, hogy még ha igaz is lenne, amit írsz, akkor az feljogosít bárkit is arra, hogy úgy beszéljen a saját társával, ahogy egy magát összefosó, büdös, kéregető, üvöltöző, részeg csövessel sem szokás, halálosan fenyegesse, lelkileg tiporja, és még meg is erőszakolja?
Ha nem tetszik a bánásmód, akkor a megoldás az, hogy szakítasz a másikkal, én is így tettem, amikor már megelégeltem a mocskát, és nem érdekelt tovább a zsarolása, hogy öngyilkos lesz.
Mégis mi a jó francért lettem volna vele, ha közben úgy akarok vele bánni, ahogy írtad? Azt hiszed, hogy ért volna bármit is nekem a pitizése? Semmilyen bókja nem ért annyit sem, mint egy légyzümmögés. Mielőtt ezzel jönnél, pénze sem volt, én mentem állandóan hozzá, mert buszjegyre se telt neki, ha beültünk valahová, émn fizettem, ha a boltban vettünk filmezéshez valami rágcsát, azt is 10-ből 8x én vettem meg.
A szex szimplán sz.ar volt vele, mikor egyszer közöltem vele, hogy nem élveztem el, és mondtam pár dolgot, hogy mire vágyom, mit kellene finomabban/másképp, akkor bőgősen remegő hangon adta a hattyú halálát, majd amikor összeszedte magát, akkor azzal jött, hogy velem van a probléma, talán nem is szeretem a szexet, defektes, aszexuális vagyok, vagy vádaskodott, hogy bezzeg ilyen-olyan szupercsávókkal el tudnék élvezni, és ezért szemét vagyok.
Én ezek után játszottam neki, hogy jó, hogy nehogy még jobban összetörjem.
Egyetlen egyszer szerettem volna, ha békén hagy, mert beteg voltam, és rohadtul fájtam alul. Először erőszakosan benyúlt a buygimba, és erőltette az ujjait, majd miután 20x mondtam, hogy NE, aztán magzatpózva fordultam, fogta magát és hátulról belém tette a farkát.
3. "Itteni megnyilvánulásaim alapján"? :) Jobb, ha vigyázol a szádra és legalább egy csepp tiszteletet adsz. Semmivel nem szolgáltam rá, hogy bántva, erőszakolva legyek, valamint olyan társa vagyok egy normális férfinak 9 éve, amilyenért mindig rinyálnak és állítják, hogy nem létezik "mai nőknél" (hűség, gondoskodás, szeretet, tisztelet).
A velejéig mocskos feltételezéseidre sem szolgáltam rá. Jóhogy nem már csak jogos jussomat kaptam, mert nem vonzódtam egy ronda kis pondróhoz, aki az elején hazug módon előadta a csodálatos, aranyszívű, értelmes, megértő srácot, aki egy életen át hálálná meg a mély szeretetével, ha végre egy nő ad neki lehetőséget erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!