Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit jelent számotokra az incel - mi van pl. velem?

Figyelt kérdés

Idén két nővel is voltam, de egyikkel sem akartam komoly kapcsolatot, egyikkel én "szakítottam", másiknál ő velem. Tehát be tudnék csajozni, csak nincs olyan, akivel akarok. Akikkel akarok, ők pedig velem nem akarnak. Innen jönnek hát a meglepődéseim, hogy hogyan döntenek egyes nők, valójában csak irigy vagyok azokra a férfiakra, akiket választanak, miközben választhatnának jobbat is.

Tehát nem mondanám magam incelnek, ettől függetlenül egyetértek velük abban a halmazban, hogy a nők nem jól választanak... és akkor itt jön a csúsztatás, hogy leinceleznek engem is, pedig nem lúzerségből mondom, vagy elkeseredettségből, mert szűz lennék, hiszen nem vagyok

2022. júl. 4. 22:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha már két nővel is voltál idén, akkor nem vagy incel.

Az incel az, aki nem tud becsajozni egyáltalán.

2022. júl. 4. 22:37
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az is incel, aki nagyon ritkán, több év különbséggel talál lányt barátnőnek. Alkalmit meg egyáltalán nem. Én is ilyen vagyok.
2022. júl. 4. 22:38
 3/30 anonim ***** válasza:
68%

Az incelséghez hozzátartozik az incel ideológia is. Az tesz valakit igazán incellé, és tulajdonképpen ennek az ideológiának a vallása az, amelynek következtében 0 csajjal fog közelebbi kapcsolatba kerülni.

Lásd az ideológiát itt (idézem a Wikipédiát):

"Számos incel közösséget neheztelés, önsajnálat, rasszizmus, nőgyűlölet, mizantrópia és nárcizmus jellemez.[14][37][38][47][19] A megbeszélések gyakran arról a meggyőződésről szólnak, hogy a férfiaknak joguk van a szexre; egyéb gyakori témák a tétlenség, a magány, a boldogtalanság, az öngyilkosság, a szexuális helyettesítők és a prostituáltak, valamint különféle tulajdonságok, amelyek véleményük szerint növelik az ember partnerként való kívánságát, mint például a jövedelem vagy a személyiség.[36][53][6] A feminizmus és a női jogok ellenzése mindennapos, és egyes plakátok a nők felszabadulását okolják azért, mert nem tudnak partnert találni.[54] Egyes hitvallók úgy vélik, hogy volt egy aranykor, amikor a párok korán házasodtak, szigorúan monogámok voltak, és betartották a hagyományos nemi szerepeket. Úgy vélik, hogy ebben az időben a külsőnek kevésbé volt szerepe a romantikus párkapcsolatokban, és a nők a férfiak szexre való "jogosultságát" soha nem tagadták meg.[20][55] Míg a hitvallók gyakran nem értenek egyet pontosan abban az időszakban, amikor ez az aranykor beköszöntött, egyetértenek abban, hogy a feminizmus, a szexuális forradalom, a nők felszabadulása és a technológiai fejlődés fokozatosan elpusztította.[55] Antiszemita hiedelmek rendszeresen megtalálhatók az inceli fórumokon is, egyes plakátok odáig mennek, hogy a feminizmus térnyerését a zsidók által a nyugati világ meggyengítéséért kitalált cselekménynek tulajdonítják.[33][20]"

Forrás: [link]

2022. júl. 4. 22:47
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

Az itteni nők nagy része szerint én is az vagyok, amiért nem állok le kövér nővel. Az nem zavarja őket, hogy sok nővel voltam már. Utána azzal jönnek látatlanban, hogy én is kövér vagyok akkor elégedjek meg azzal. Leíróm, hogy kb 10 éve edzek, erre annyi a reakció, hogy álmodozzak csak. :D

Szóval szerintem, valós incel nagyok kevés van, csak sok frusztrált nő van itt, akik mindenkire rákiabálják ezt.

2022. júl. 4. 22:48
 5/30 anonim ***** válasza:
85%

Az itteni női kommentelők sajnos elfogultak, mert lényegében semmilyen (normális) kritikát nem lehet írni a női nemről, mert azt azonnal rosszul veszik, és ennek hangot is adnak. Ma például azon akadtak ki, hogy leírtam, hogy a fiatal férfiak többsége nem 40 éves nőtől akar gyereket, hanem fiatalabb csajtól.

A Felnőtt párkapcsolatok rovatba aktívan írogató nők többsége - tisztelt a kivételnek - ugyanolyan nárcisztikus, mint az incelek, ezért is vitáznak egymással oldalakon keresztül, valahol összeillenek.

2022. júl. 4. 22:55
 6/30 anonim ***** válasza:
81%
#5 Igen, sokan csak a frusztráció járnak ide kiengedni.
2022. júl. 4. 22:57
 7/30 anonim ***** válasza:
81%

Igen. De azért vannak erre felé is jó fej csajok, (pl. Dr. Genya nevű kommentelő) csak ők nem olyan aktívak, mivel van magánéletük

#5 voltam.

2022. júl. 4. 22:59
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a helyesírásért, alig látok már így este. :D

(Mielőtt valaki rám kiált, hogy írni sem tudok.)

2022. júl. 4. 23:00
 9/30 anonim ***** válasza:
92%

Persze, én is beszélgettem már itt pár tök jó fej csajjal is.

Nem célom általánosítani, csak hát sajnos nem ők vannak többségben.

2022. júl. 4. 23:03
 10/30 A kérdező kommentje:
másik kedvencem akik nem akarnak semmit... majd eltelik 1 év és már van valakijük. mi változott? na ez semmi, tinderen ismerkedtem egy nővel, végül nem lett semmi, töröltük magunkat, újra felregisztráltunk pár hónappal később, és megint bejelöltük egymást :D ráírtam, de megint közölte, hogy nem kell neki senki, ez konkrétan majdnem napra pontosan 2 éve volt. hááát... talán tavaly láttam, hogy összejött valakivel, na, mondom, fasza. most meg megint rákerestem, és már házasok :D úgy, hogy 2 éve még biztos nem ismerték egymást. kíváncsi leszek, meddig húzzák, mert ilyen nincs!
2022. júl. 4. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!