Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit jelent számotokra az incel - mi van pl. velem?
Idén két nővel is voltam, de egyikkel sem akartam komoly kapcsolatot, egyikkel én "szakítottam", másiknál ő velem. Tehát be tudnék csajozni, csak nincs olyan, akivel akarok. Akikkel akarok, ők pedig velem nem akarnak. Innen jönnek hát a meglepődéseim, hogy hogyan döntenek egyes nők, valójában csak irigy vagyok azokra a férfiakra, akiket választanak, miközben választhatnának jobbat is.
Tehát nem mondanám magam incelnek, ettől függetlenül egyetértek velük abban a halmazban, hogy a nők nem jól választanak... és akkor itt jön a csúsztatás, hogy leinceleznek engem is, pedig nem lúzerségből mondom, vagy elkeseredettségből, mert szűz lennék, hiszen nem vagyok

"egyetértek velük abban a halmazban, hogy a nők nem jól választanak..."
De igen, lúzerségből mondod. Itt normális nőnél már el is ástad magad.
Az ilyen lúzereknek valójában teljesen mindegy, kit választ az adott nő, úgyis kitalálja, hogy rossz. A saját bőrömön tapasztaltam.
Van egy helyes, értelmes párom 9 éve. Soha nem bántott, nem kacsintgatott kifelé, soha nem volt a kapcsolatunkban 3. fél, félreérthető helyzet, féltékenykedés, soha nem volt kérdés, hogy felvállaljuk-e egymást, normális, rendes családja van, tisztel, nem akar rajtam uralkodni, nem erőszakos, támogatjuk egymást, mindent együtt érünk el, és az ágyban is jó. Szóval tárgyilagosan nézve semmi olyasmi nincs rajta, amiért egy idegen pasas (vagy akárki) beleköthetne, hogy mekkora sz.ar választás.
Ennek ellenére mégis megtette pár visszautasított gyökér. Vagy sima sértettségből mondták, vagy pedig valami kis beteges istenkomplexusuk volt, hogy ők mennyivel jobbak. Pl. az egyiknek azzal volt baja, hogy szereti a párom az abszurd, kicsit fekete humort, ő pedig nem is érti, ezért kitalálta, hogy a párom bunkó paraszt, a másik meg annyit tudott, hogy egyik reggel összekaptam a párommal (kollégák voltunk, csak elkapott egy foszlányt, amint másnak meséltem), és ebből leszűrte, hogy sz.ar a kapcsolat, és randira hívott, aztán vérig sértődött, amikor mondtam, hogy szó sem lehet róla, és a képembe vágta, hogy tudhatta volna, hogy ő túl jó, ő nem veszekedne velem, mint ahogy a "csodakanom" teszi.
Szóval alapból visszautasított/sikertelen pasinak egy büdös szavát nem hiszem arról, hogy xy nő milyen "rosszul választ", ameddig saját magam meg nem győződtem róla.
Nem tagadom, hogy rohadt sok nő rosszul választ, de nem több, mint amennyi férfi tesz így, és mindkét nemnél kevesebb a "rosszul választók" száma, mint amennyit a sértett felek állítanak, vagy ha nem is sokkal kevesebb, nem feltétlenül fedi részben sem egymást valójában (pl. vannak olyan rosszul választók, akikről senki sem tud, vagy nem rinyálnak rajtuk).
Ami engem illet, felnőtt ember vagyok, felelősséget vállalok a saját életemért, és senki nem minősítgetheti a választásaimat és szkeptikuskodhat az ítélőképességemmel kapcsolatban anélkül, hogy ugyanilyen tiszteletlen módon, szavaimat nem válogatva, szépen reagálnék rá. :)
12: és te szoktál idejönni sírni hogy jajj miért ilyen a párom? nem. akkor meg? Olvasgass már 2-3-10 női kérdést itt, mindegyik azt írja, hogy ezért és azért rossz a pasija... nem kötök bele az élő fába, nem követem párokat az utcán, hogy keressem a piszkot a körmük alatt, azokról beszélek, akik panaszkodnak.
vagy arra is választ adhatsz, van-e értelme, hogy egy nőnek életében akár 3-nál több kapcsolata van. hiszen mindig ő választ, akkor már az elsőnek jónak kellene lennie... tehát logikus, hogy ha egy nőnek van 10 év alatt 10 1-1 éves kapcsolata, akkor lehet mindegyik nagyon jó volt, de csak vége lett, tehát mégis van valami baj.

" azokról beszélek, akik panaszkodnak." => "egyetértek velük abban a halmazban, hogy a nők nem jól választanak..."
Persze, A (!) Nők :D Miközben te magad írod, hogy csak azokról beszélsz, akik panaszkodnak.
"van-e értelme, hogy egy nőnek életében akár 3-nál több kapcsolata van."
Azt csinál, amit akar. Ki a jó francot érdekel, hogy szerinted, vagy akár szerintem mi értelme?
"hiszen mindig ő választ, akkor már az elsőnek jónak kellene lennie..."
Ez a "mindig ő választ" dolog minimálisan intelligens ember számára értelmezhetetlen. Tipikus izzadt incel lázálom (igen, értettem, hogy te a definíció szerint nem vagy az).
"ha egy nőnek van 10 év alatt 10 1-1 éves kapcsolata"
Ez marhára nem a többség.
Másrészt pedig nem különb az sem, aki férfi létére mutat fel hasonló repertoárt.
Az meg külön nevetséges, hogy azért, hogy ha egy kapcsolat nem működik, vagy valami miatt vége lett, annak csak az lehet az oka, hogy a nő sz.arul választott, csak övé a felelősség. :D
Meglepődöm, ha neked valaha is volt komoly kapcsolatod, mert látványosan fogalmad nincs a témáról.
Lényeg a lényeg, te is borzasztó rossz választás lennél egy nőnek, az tuti.

"incel ideológia"
Aki ilyet ir, nincs tisztaban az ideologia szo jelentesevel.....
38F incel

Mi van??
Az incel az, aki akaratán kívül él cülibátusban.
Szívesen.
Drága 14-es, nézd már meg ezt a kérdést, és mesélj, hogyan lehet, hogy a fojtogató faszira ennyi nő nyomul:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
és mind utólag nagyot néznek, hogy nahát, ilyen pasit választottam, csuda legyek!!! :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!