Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tetszenék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszenék egy ilyen lánynak, vagy miért viselkedik így velem? Vagy ismerem de elfelejtettem? Hogy találom meg közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szép, egyetemista-diákmunkás pénztáros lány az egyik hipermarketben. Miért tagadjam ha hosszú is volt a sor akkor is hozzá álltam sokszor.

Köszönt mosolygott stb. Ez egy jó pénztáros dolga-gondoltam. Tetszett,hogy ilyen kedves de ennyi. Aztán (sorrendre nem emlékszem) a sorok között is rámköszönt....ha nem köszön észre se veszem hogy ő az ,munkahelyén kívűl is ha találkoztunk köszönt mosolygott. Ma beálltam hozzá fizetni, de nem haladt a sor beálltam a kolléganőjéhez...kiszúrt rámköszönt. Fiatal is szép is a (bő egyenpóló is ott ahol kell feszűl) pénztárban 100%hogy látta hogy ugy nézek rá. Na hogy az utcán megismer az már számomra különös(~különleges). Szerintem fizettem nála kicsit olajfoltos, kicsit rozsda foltos munkás ruhában is. Szóval tudhatja a majdnem prémium autom ellenére csak egy koszos munkás(teherauto sofőr vagyok).

Tudom gyerekes ötlet de leírom. Mivel civilben is oda járok vásárolni, gondoltam arra is,hogy csak az autónak szól a szimpátia. Még egy gyerekes ötlet mintha ha másnál fizetek bökné a csőrét hogy nem őt rajongom körűl.

Másik ötlet, legális autóversenyeken dolgozom hobbi/másodállás gyanánt ott sokan ismernek tisztelnek,valamit sikerűlt letennem az asztalra.

Onnan ismerne??

Ő legyen max 20-25 éves, szép. Én 36 de az élet vihara megtépázott többnek látszom,(bár egyesek szerint nem.) Kicsit mackós .

Munkahelyén nem tudom,merem leszólítani:(

Fb instagram oldalakon nem tudom hogy keressem. Azt se tudom mikor dolgozik mikor nem.

2022. júl. 4. 21:42
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat ha buta kérdés,de sosem voltam ügyes a nőkkel. Volt kb összesen 7-8 év amit kapcsolatban töltöttem,ez 5-6partner. Mégis buta vagyok ehhez.:)

Még egy gyenge tipp. Volt hogy anya aki tanítónő megkért hogy vigyem el oda vásárolni, neki volt tanítványa? Talán fizettünk nála.

2022. júl. 4. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

Ott bukik el a dolog ha te mackós vagy, a lány meg vékony.

Lehetetlen küldetés

2022. júl. 4. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
2es....na ugye.
2022. júl. 4. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A fejemben végigpörgettem a szituációkat, és arra jutottam, hogy írnék neki egy kis cetlit a nevemmel és/vagy a telefonszámommal, és valami kreatív szöveget írnék a cetlire :) persze ne legyen túlzó és erőltetett, inkább laza, kedves, aranyos!

Az én nevemből például csak egy van a Facebookon, így én a nevemet írnám rá, és - valami kreatív szöveg mellett - leírnám, hogy szívesen megismerném, és ha vevő a dologra, akkor jelöljön be Facebookon (vagy egyéb közösségi médiumban, de nekem csak Facem van, azért mondtam azt).

Én 100%, hogy ezt tenném. Egész biztosan meg is valósítanám, ha ennyire tetszene a hölgy. Amúgy az ilyen típusú találkozások a legjobbak, ezek hozzák legjobban izgalomba az embert, az ehhez hasonló és egyéb sorsszerű találkozások! Biztos nagy izgalomban lennék én is.

És 100%, hogy meg is valósítanám ezt a kreatív cetlis ötletet. Az áruházban leszólítani valóban fura lenne, így szerintem viszont nagyon is okés.

Hajrá! ;)

Aztán számolj majd ám be, ha lett siker!

2022. júl. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!