Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért nem kapnak legalább 1 esélyt a lányoktól, hogy bizonyíthassanak?
Elég szomorú, hogy nem érted.
Az emberi kapcsolatokat nem lehet kierőszakolni. Nem úgy működik, hogy egy semleges, szenvtelen félnek kuncsorgunk egy esélyért, hanem úgy, hogy két ember meg akarja egymást ismerni. Ha engem nem érdekel, hogy a másik meg akar-e ismerni, csak esély kell, akkor nem fogadom el, hogy van saját akarata, nem tartom teljes értékű embernek, aki dönthet arról, hogy kivel ismerkedik.
Én mindig is ezt mondtam, hogy akkor nagyobb eséllyel jön a megfelelő nő az ember életébe, ha épp nem akarja görcsösen, de azért figyel a lehetőségekre. Velem is pont így volt, mikor már nem csak szavakban, de tettekben is el tudtam engedni a dolgot és nem görcsöltem rá, akkor én is megtaláltam, akit igazán kerestem.
"Nem tekintesz emberként a nőkre"
A Chad-ek deklaraltan setalo lyukkent tekintenek rajuk, megis derekig jarnak a nokben....
38F incel
A Chadeket valójában egy - normális - nő sem szereti.
Már ha nektek a Chad a kigyúrt, bunkó, kopasz, gyanús vállalkozó fazont jelenti. Csak a lelkileg már gyerekként kizsigerelt, depressziós nőkben vannak derékig esetleg, az pedig nem nagy tudomány és dicsőségnek is alja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!