Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hogy jönnek ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy jönnek ahhoz, hogy tudni véljék a férfiak biológiai szükségleteit, késztetéseinek erősségét?

Figyelt kérdés

Fordítva is vissza lehet fordítani a kérdést, de ha valamelyik nő erre kíváncsi, írja ki külön kérdésként, ne ezt trollkodjuk szét!

Most a férfiak szükségleteiről van szó. Egy nő hogy jön ahhoz, hogy tudja, milyen érzés férfinak lenni? Fordítva ti se örültök, mikor valamelyik férfi akarja eldönteni, hogy hogyan éltek meg egy abortuszt vagy a menstruációt.

Attól meg pláne kiakadtok, mikor meg akarják magyarázni, hogy ha Lakatos Dzsesszika úgy jár abortuszra, mint más a kozmetikushoz, akkor ti ne nyavalyogjatok már, ne kényeskedjetek.

Úgyhogy, hogy jön sok nő ahhoz, hogy bírálja, minősítse a férfiakat hasonló módon, hogy "meg ne szakadjon a szívem, hogy szegény nem tud szexelni, verje ki" - ilyenkor elgondolkoztok, hogy van, aki évek óta egy ölelést vagy simogatást sem kapott senkitől?

Egyáltalán miért kell ítélkezni? Mivel tartjátok magatokat akkor többnek, jobbnak az itteni radikális inceleknél, akik a nők jogait csorbítanák? Ti ugyanezt csinálnátok, szívesen látnátok, hogy ezeket a férfiakat valaki kiirtja, kasztrálja, kínozza.

2022. júl. 2. 12:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

#17! Bocs, de én ezt nőként nem tudom elhinni. Illetve azt a részt elhiszem, hogy nincs pasid, de az nem igaz, hogy te erről nem tehetsz, kizárólag a külsőd az oka. Ez még az incelekre se igaz, a nőkre meg pláne. Pasiból bőven van olyan, akinek mindegy, csak lyuk legyen, szóval simán megfelelnél, ha annyira dugni akarnál, de te is csak folyton itt nyávogsz.

Volt egy osztálytársnőm. Soha az elmúlt 40 ebben nem láttam még nála rondább nőt. Tényleg nem volt olyan testrésze, ami kinézett volna valahogy. (Az anyja is undorítóan nézett ki, mégis volt férje, a lány apja, azóta is együtt.) A lány nagyon elégedett volt magával, bár nem tudni miért, mert amellett, hogy kegyetlenül ronda, még a természete is botrányos, és ostoba is. Már az általánosban is szín kettes volt.

Középiskolában összehozott egy gyereket, a szülés után szétmentek a gyerek apjával. Folyamatosan próbált apát fogni a gyereknek, mindig volt pasija, és pár év alatt sikerült is. Összejött egy informatikussal, akit nem ismerek, de külsőre klasszisokkal jobb a nőnél. Bevállalta a rusnyaságot gyerekkel együtt, feleségül vette, később közös gyerekük is született. Azóta is együtt vannak, kb.15 éve. Szóval, ha ő el tudott kelni, akkor bárki.

2022. júl. 2. 15:33
 22/29 anonim ***** válasza:
20%
20, 21: ott bukik a dolog, hogy vagyok annyira "válogatós", hogy jobb híján undorodva egymásra fanyalodás helyett kölcsönös vonzalmat, működő kémiát igényelnék. Tudom-tudom, ez csak a szép emberek kiváltsága, de ennek híján én legfeljebb valami nagyon szar szexet tudok elképzelni. Arra pedig érthető módon senki nem vágyik. Jöhet megint a 0-ra pontozás, elvégre mégis mit képzel az ocsmány kis béka.
2022. júl. 2. 15:51
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz elhinni, hogy tényleg ocsmány lennél, max nem tudod mi neked az előnyös
2022. júl. 2. 15:54
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

#22! Én például nem pontoztalak le. Az utolsó mondatodból is látszik, mekkora az önbizalmad. Ez is az egyik oka a kudarcaidnak. Az a csaj nem volt ilyen. Ő azt hitte, hogy jó nő, és így lett is, aki annak látta.

Azt megértem, hogy kölcsönös vonzalmat akarsz. Nálam aztán nincs válogatósabb nő, szóval nagyon is tudom, milyen nem lefeküdni valakivel, akihez nem vonzódsz. De azért, ha nem vagy még nálam is válogatósabb, akkor kizárt, hogy nem lenne olyan, aki tetszik. Ha meg válogatósabb vagy, az pech, de akkor ez az ok, nem a külsőd.

Mint írtam, annak a nőnek se csúnya pasija lett. Még az én nagyon válogatós szememmel is bőven megüti az erős átlagos szintet.

2022. júl. 2. 16:10
 25/29 A kérdező kommentje:

#22: Linkelj már be fényképet 6-8 különböző férfiról (lehetőleg ne sztárok, hanem ilyen "average guy"-ra keress rá a Google-n), aki számodra MEGFELELNE, tehát lenne vonzalom az irányodból.

És linkelj be pár olyat (ne fogatlan, grimaszos, fogyatékos ugly guy kulcsszavakkal, hanem SZINTÉN az average guy vagy regular guy kategóriából) akik viszont nagyon nem jönnének be.

Én nem pontoztalak le. Csak tényleg érdekelne, hogy kit látsz vonzónak és kit nem.

2022. júl. 2. 16:12
 26/29 anonim ***** válasza:
16%

23: Hagyjuk már ezt az "átváltoztatjuk" műsorokra emlékeztető bullshit szöveget, egyszerűen vannak szarul kinéző emberek, és kész. Ők pedig rendesen megszívták.

24: Aztán mégis mire legyen "önbizalmam"? Az említett nő vagy nem volt annyira visszataszító*, vagy csak simán beképzelt volt, mellé némi szerencsével. Én viszont nem vagyok az a szerencsés típus.

* az, hogy mindig volt pasija, gyakorlatilag kizárja a rondaságot. Egy igazán ronda nőnek évekig, évtizedekig nem jut senki, ahogy az én példám is mutatja.

Nem hinném egyébként, hogy válogatósabb lennék nálad, egy Lidl/Tesco-kör vagy csak simán bárhol sétálás során rengeteg olyan férfit látok, akikért szinte a fél karomat odaadnám. Az a gond, hogy ez természetesen nem kölcsönös. Mondjuk egy dolog, hogy ránézésre milyennek tartom őket, aztán lehet, ha mégis lealacsonyodnának hozzám és fizikailag közelebb kerülnénk egymáshoz, nem működne a kémia, azaz nem volna meg az érzés, hogy de megérinteném, -csókolnám stb., illetve nem esne jól, ha ezek megtörténnének...

2022. júl. 2. 16:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25: Elnézést, most hirtelen nem tudok előszedegetni ilyeneket. Annyit tudok írni, hogy általában a vékonyabb alkat vagy a normál tetszik, a nagydarab nem. Haj-, szemszín, ilyesmi mindegy, arcvonásokat nem tudom írásban ábrázolni.
2022. júl. 2. 16:22
 28/29 anonim ***** válasza:
21%
Visszatérve a kérdéshez, szerintem 38F incel egyetlen mondatban tökéletesen összefoglalta a jelenséget, kérdező.
2022. júl. 2. 16:26
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

#26! Nem volt ronda? Na, ne röhögtess.😂Szívesen leírnám részletesen, csak nem akarom, hogy felismerjék. Biztos, hogy nincs még egy nő, aki ilyen ronda részekből áll. Tényleg, van az a mondás, hogy mindenkiben lehet találni valami szépet. Na, ez rá nem igaz. Külön-külön megnézed a testrészeit, és egyik rondább, mint a másik. Nem tudom, hogy lehetett pasija, én se értettem. Egyszer az épp aktuális párommal összefutottunk vele véletlenül. Váltottunk pár szót udvariasságból. Miután elment, kérdezte a párom, hogy ki volt az. Mondtam neki, és nagyon megkönnyebbült. Azt mondta, nem akart megbántani, de nagyon reménykedett, hogy nem valami közeli barát, mert valami borzalmasan idegesítő a stílusa, illetve ő se látott még ilyen ronda nőt, de az zavarta kevésbé. 5 perc alatt leszűrte, hogy mennyire gáz a nő. Szóval gondolhatod, belülről se egy aranyasszony.

2022. júl. 2. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!