Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy jönnek ahhoz, hogy tudni véljék a férfiak biológiai szükségleteit, késztetéseinek erősségét?
Fordítva is vissza lehet fordítani a kérdést, de ha valamelyik nő erre kíváncsi, írja ki külön kérdésként, ne ezt trollkodjuk szét!
Most a férfiak szükségleteiről van szó. Egy nő hogy jön ahhoz, hogy tudja, milyen érzés férfinak lenni? Fordítva ti se örültök, mikor valamelyik férfi akarja eldönteni, hogy hogyan éltek meg egy abortuszt vagy a menstruációt.
Attól meg pláne kiakadtok, mikor meg akarják magyarázni, hogy ha Lakatos Dzsesszika úgy jár abortuszra, mint más a kozmetikushoz, akkor ti ne nyavalyogjatok már, ne kényeskedjetek.
Úgyhogy, hogy jön sok nő ahhoz, hogy bírálja, minősítse a férfiakat hasonló módon, hogy "meg ne szakadjon a szívem, hogy szegény nem tud szexelni, verje ki" - ilyenkor elgondolkoztok, hogy van, aki évek óta egy ölelést vagy simogatást sem kapott senkitől?
Egyáltalán miért kell ítélkezni? Mivel tartjátok magatokat akkor többnek, jobbnak az itteni radikális inceleknél, akik a nők jogait csorbítanák? Ti ugyanezt csinálnátok, szívesen látnátok, hogy ezeket a férfiakat valaki kiirtja, kasztrálja, kínozza.
Nem gondolom, hogy tudni vélem, milyen érzés, csak annyit szeretnék, hogy ne érjenek hozzám az engedélyem nélkül arra hivatkozva, hogy ők kanosak, és a szemét nők megtagadják tőlük az érintkezést, meg úgyis ilyen-olyan ribik vagyunk, így-úgy f.aszkörhintázunk, szóval mi bajunk lenne attól, hogy még 1 ember megfogdos/molesztál/belénk teszi.
"Egyáltalán miért kell ítélkezni? Mivel tartjátok magatokat akkor többnek, jobbnak az itteni radikális inceleknél, akik a nők jogait csorbítanák? Ti ugyanezt csinálnátok, szívesen látnátok, hogy ezeket a férfiakat valaki kiirtja, kasztrálja, kínozza."
Soha nem csináltam ugyanezt, soha nem írogattam kiirtásról, kasztrálásról, kínzásról.
Kizárólag annyit szeretnék, hogy hagyjanak békén, soha az életben ne nyúljanak hozzám, és szavakkal se zaklassanak, és mást se, aki nem adott rá engedélyt.
Ha neked nincsenek ilyen késztetéseid, akkor ne vedd magadra, én nem vádollak semmivel. Én azokról beszélek, akik ilyenekkel jönnek, mert akad ilyen. Az, hogy mit kövelekőztök, mit sírtok össze a neten, nem érdekel.
Hát, Incel... a helyzet a következő:
A nők tényleg nem tudják, milyen férfinak lenni. Ahogy te sem. Az eddigi megnyilvánulásaid alapján inkább tűnsz ösztönvezérelte kanmajomnak, mint férfinak. Ez mondanom se kell, incel jellegzetesség.
Szeretnek magukra férfiként hivatkozni, holott közük sincs hozzá. Testileg talán, de lelkileg és szellemileg inkább a merev tagú kamaszkölykök szintjén vannak, csak a tinik ezt idővel kinövik.
Amíg nem kerülnek ilyen helyzetbe, nem érzik a saját bőrükön, úgysem fogják megérteni.
Én nő vagyok. Nagyon szerencsétlen adottságokkal, qrva ronda, ellenben magas libidójú és testikontaktus-igényű. Épp ma 31 éves, és lassan egy évtizede üresjáratban. Nyilván én is csak "rinyálok" szerintük. Holott ez már az a szintje a frusztrációnak, megkeseredettségnek - és bizony teljesen indokoltan!!! -, amit ők el sem tudnak képzelni. Hozzájuk vonzódnak, őket kívánják, akarják, kellenek, megérintik, megcsókolják, "nekik esnek" szenvedéllyel stb. Ez így sosem lesz meg egy prostival. (Számomra egyébként nem is áll rendelkezésre férfi prosti.) Nekünk úgy telik/telt a fiatalságunk, hogy levegők vagyunk, leszarnak, nem kívánnak, nem akarnak tőlünk semmit, fanyalognak ránk. Nem tudják átérezni, hogy ez milyen és hogyan tud hatni a pszichére. Nekik ez csak hisztike.
Persze, a baranysult mellol kopkodnek oda az afrikai ehezoknek, miutan ivovizzel huztak le a retyot....
38F incel
De gyerekek. Én megértem hogy szar, az ember társas lény, érintésre szükségünk van.
De én pl mit tudok csinálni? Semmit. Ha nem vonzódok valakihez nem fogom kívánni. Megértem a problémát de én személy szerint ellene nem tudok tenni. Nem rúgok bele senkibe, de ezen kívül mit tudnék még tenni?
Aterzem mindenki fájdalmat, de ne haragudjatok meg hogy nem teszem magamévá azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!