Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi(30) este 8-9 óra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi(30) este 8-9 óra körül már fekszik aludni az mennyire zavarja a leendő párját?

Figyelt kérdés
Általában megiszok pár sört meló után és rendelek valami finom vacsorát aztán utána egyből rám jön az álmosság meg hogy vízszintbe tegyem magam így elég hamar leszoktam feküdni még nem alszok egyből de azért 9-10 között már elalszok a TV-n általában. Egyik lány akivel beszéltem megjegyezte hogy mindig olyan hamar elmegyek és nevetőfejezett mikor mondtam hogy ilyenkor szoktam aludni menni. Reggel 7 körül kelek szóval nem korán de szeretek aludni ilyen 8-10 órákat. Hétvégén tovább fennmaradok azért
2022. júl. 1. 18:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem, az hogy egész életében aktív, és sportolt mindig is, az mellékes, mert genetika. Bizti azért olyan fitt 60 évesen is, mert így született. Ebben az esetben én is inkább felhagyok mindennemű mozgással és sporttal, mert tuti jó a genetikám, ha a fateré is ilyen csúcs. Mostantól csak döglök, zabálok és piálok, és akkor is minden szupika lesz, köszi, minek nyúzzam magam 40 fokban is azzal, hogy bringázom és súlyzózom. Tök jó ez a gyakori, többet fogok ide járni tanácsért.
2022. júl. 1. 20:40
 22/22 A kérdező kommentje:

Van aki tesz a kockahasért van aki nem. A magasságért nem lehet tenni, ahogy bizonyos embereknek a kockahas is adottság.

2022. júl. 1. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!