Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi(30) este 8-9 óra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi(30) este 8-9 óra körül már fekszik aludni az mennyire zavarja a leendő párját?

Figyelt kérdés
Általában megiszok pár sört meló után és rendelek valami finom vacsorát aztán utána egyből rám jön az álmosság meg hogy vízszintbe tegyem magam így elég hamar leszoktam feküdni még nem alszok egyből de azért 9-10 között már elalszok a TV-n általában. Egyik lány akivel beszéltem megjegyezte hogy mindig olyan hamar elmegyek és nevetőfejezett mikor mondtam hogy ilyenkor szoktam aludni menni. Reggel 7 körül kelek szóval nem korán de szeretek aludni ilyen 8-10 órákat. Hétvégén tovább fennmaradok azért
2022. júl. 1. 18:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
tiéd vagyok
2022. júl. 1. 18:10
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
És nem vagy pocakos a sörtől? 🧐
2022. júl. 1. 18:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy műszak, pár sör, és egy finom vacsora után nincs az az ember akire ne jönne rá az álmosság!

Amúgy te a kilencvenes években tipikus férj lettél volna! Esküszöm apám jutott rólad eszembe. Ő is így nyomta. Hazajött a bányából, miután útba ejtett egy kocsmát, otthon még benyomta a pár sört a délután folyamán, bezabált, aztán lefeküdt aludni.

Annyi a különbség, hogy neki anyám tette elé a kaját mert akkoriban még nem nagyon ment a rendelés, meg pénze se lett volna rá.

2022. júl. 1. 18:19
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Mi úgy fekszünk ilyen időtájt, ha reggel 5-6 körül kell kelni. Engem amúgy őszintén egy kicsit zavarna, mert nekem gyakran este 7-8-ig elhúzódik a melóm, és így érdemben kb semennyi időt nem tudnánk esténként eltölteni. De, kinek mi.
2022. júl. 1. 18:21
 5/22 A kérdező kommentje:

Az volt a szép világ nem ez ahol már minden nőnek az instagram modell Brad Pitt kell , van egy kis pocakja a férfinek meg nem 185 cm és semmibe nézik a legtöbben

2022. júl. 1. 18:22
 6/22 A kérdező kommentje:

Nyilván ha lenne csinos barátnőm aki akkor ér haza akkor tovább fennmaradnék miatta ha kell meg ha valami program van

2022. júl. 1. 18:23
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Tudtam hogy te vagy az 170/102 es dagadt életképtelen!
2022. júl. 1. 18:24
 8/22 A kérdező kommentje:
Miért lenne életképtelen valaki aki komoly munkát végez komoly fizetésért, saját hitelmentes lakással és autóval rendelkezik? Csak mert 170 centire nőtt?
2022. júl. 1. 18:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már magad vitya, dagadt alkoholista gyári munkás vagy, nincs mit szépíteni
2022. júl. 1. 18:43
 10/22 A kérdező kommentje:
Sose voltam és sose leszek gyári munkás, maximum a gyár igazgatója
2022. júl. 1. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!