Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol lenne lehetőségem megtalálni a leendő páromat?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 19:49
1/10 anonim válasza:
Bárhol, ahol emberek fordulnak meg és nem társkeresési szándékkal próbálkozol, hanem szimpla ismerkedéssel.
A te személyes lehetőségeidről viszont itt senki sincs képben.
2/10 anonim válasza:
Itt, az elmúlt 10 percben biztos kaptál vagy 10 privátot.
3/10 anonim válasza:
Szintén magányos vagyok, és nincs senki akivel tudnék beszélgetni, de direkt nem is írtam üzenetet, mert biztos vagyok benne, hogy nem ismerkedsz innen senkivel.
5/10 anonim válasza:
Az ex ferjemet es a jelenlegi volegenyemet is egy szexpartner kereson talaltam, mindketto szexnek indult es hazassag lett belole:-)))
6/10 anonim válasza:
,,Somewhere , over the rainbow....":)
Rengeteg pasi mászkál az utcán, ők mind potenciális párjaid. Amúgy én nem tudom, nem volt még párkapcsolatom, még eddig nem is nagyon foglalkoztat.
7/10 anonim válasza:
*az egész világban rengeteg mászkál
8/10 anonim válasza:
Bárhol megtalálhatod, ha figyelsz az apró jelekre:).
10/10 anonim válasza:
Nőként bárhol lehetőséged van ismerkedésre és utána kiderül hogy menyire egyeztek!:) Szerintem itt is írtak sokan!:) (én is gondoltam rá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!