Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eljárok Rubint Réka tornáir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljárok Rubint Réka tornáira, ott lesz lehetőségem csajozni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Őrült vagy haver, de bírlak.

30/f

2017. jún. 13. 20:44
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem, viszont amíg odavagy, addig anyukáddal hancúrozhatok egyet.
2017. jún. 13. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem, de Norbi ducitornáin tuti lesz.
2017. jún. 13. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen tornára az esetek nagy részében olyan nők járnak, akik csak azért mennek el, mert el akarják mondani, hogy ők mindent megtettek.

Nézz be egy hot ironra, egy trxre, vagy egy hasonló funkcionális tréningre, ott vannak az igazán kemény csajok.

2017. jún. 13. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
4es:egy fogyi torna után biztos oda küldenéd a kérdezőt?Legtöbb olyan nő egy átlag férfit fél kézzel belegyűr a kukába.
2017. jún. 13. 21:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell kemény nő, a nagymellű, nem kockás hasú virágszálakat szeretem
2017. jún. 13. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
@5: persze, ha ilyen helyen akar ismerkedni, akkor legalább legyen kemény hozzá :)
2017. jún. 13. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

4: Vegigcsinaltal valaha egy ilyen tornat? Ha edzett vagy, szerintem meg akkor is csupan fel oraig birnad es kidolnel!

Kerdezo! Ha van merszed a megszolitashoz, akkor mindenkepp! Ezeken a tornakon elvetve van pasi, kb. alkalom/1-2. Sok szerencset! ;)

2017. jún. 13. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

Csajok vesznek korul. Mindenkepp benne vagy a dologban. Baratkozz beszelgess. Szerintem tuti esely.

N

2017. jún. 13. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

" Vegigcsinaltal valaha egy ilyen tornat? Ha edzett vagy, szerintem meg akkor is csupan fel oraig birnad es kidolnel! "

Te figyuzz... mivel TRX-et írtam példaként, mellette elég komolyan sportolok mást, nehezen hiszem, el, hogy pihegős tornán kidőlnék.

Egyébként ismerem a hölgy munkásságát, hidd el, attól nem lehet kidőlni, maximum annak, aki életében nem mozgott, megvette a DVD-t, és 2x berakta.

2017. jún. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!