Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi találkozó után mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi találkozó után mondjam el a leendő páromnak, hogy több házam, lakásom és lususautóm is van?

Figyelt kérdés

Nem az elittárs és puncsos oldalon ismerkedem, mielőtt valaki kérdezné.

teljesen átlagos oldalakon, átlagos képekkel.nem is sejtetnek semmit a képek, nem csinálok úgy mint azok akik a luxusnyaralásukat meg a bajor 3betűs fekete kocsijuk képét rakják ki egy társkeresőre.

Viszont ettől függetlenül nekem ezek mind megvannak, és még sok egyéb más.

Szóval elég jó életszínvonalon élek.

De az első találkozásoknál mindig egyszerű embernek tüntetem fel magam, ha a munkáról kérdeznek annyit szoktam mondani,egy cégénél végzek papírmunkát(amikor valamelyik cégemhez bemegyek adategyeztetésre, vagy ellenérzésre,vagy a papírokat átnézni).

Eddig vagy az elején rögtön, vagy pár hónap után mondtam el, de kivétel nélkül elég rosszul viselték, hogy eddig miért hallgattam erről, vita lett belőle.

Mivel nem szeretek feszültségben élni, ki is adtam az utukat, és folytattam tovább a keresgélést.

Mikor érdemes az ember életszínvonalát megosztani ha találkozásokra kerül a szó?

2017. máj. 16. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Majd rájössz te is, hogy azonnal a pofájukba kell tolni. Amíg nem tudták meg az első randi előtt, hogy mit dolgozom, mennyit keresek, van egy 30+ milliós lakásom és egy 5 milliós kocsim (igen, még mindig nem vagyok a közeledben sem), fullra lefostak a nők. Azóta meg, hát... engem meg nem érdekel, ha a pénzem fogja meg őket, ha máshogy nem megy, hát legyen :)
2017. máj. 16. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Így például: "Beteges hazudozó vagyok!"
2017. máj. 16. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
Te vagy az Mátyás király?
2017. máj. 16. 22:41
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

"Álruhában nem sejthetik, denevér vagyok, vagy király"

2017. máj. 16. 22:47
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha talàlkozztok menj trabanttal,vidd el kajàlni egy èjjel nappalihoz vegyèl zsömlèt,parizert,vidd egy fèlig omló hàzhoz mondd hogy itt laksz. Ha ezek utàn is akar megvan èleted szerelme :-D
2017. máj. 16. 22:56
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

"Pár hónap után", az azért kemény.

Szvsz akkor kellene, amikor már látszik hogy megvan a kölcsönös szimpátia, de még nem telt el túl sok idő. De igazság szerint akár az első talin is elmondhatod, hiszen odáig már eljutottál a saját vonzerőddel, és a csaj se azért ment el mert gazdagnak tűntél.

Egyébként lehet hogy túl sok időm van, de én már csomószor gondolkodtam azon, hogy vannak-e pasik akik hozzád hasonlóan letagadják az anyagi helyzetüket ismerkedésnél. Megkérdezhetem hogy mégis mennyire van ez megtervezve? Van direkt egy lepukkant csajozós autód, meg egy olcsóbb mobilod? Van külön egy kis lakásod ahová felviszed őket? Esetleg ruhából/cipőből/órából is másikat veszel fel? Csak mert ezek ugye mind árulkodóak lehetnek, ha viszont tényleg mindenből mást mutatsz, akkor jogosan akadnak ki, hogy átverted őket.

2017. máj. 16. 23:04
 7/17 A kérdező kommentje:

Tömegközlekedéssel megyek a találkozókra.

Teljesen egyszerű márkajelzés nélküli ruhákban.

Nincs rajtam semmi ékszer, vagy kiegészítő.

Pár ezres mobil van nálam, de azt sem veszem elő.

Egyszerű helyre megyek találkozni, általában park, ahol sétálgatni lehet, vagy esetleg közben beülni egy üdítőre, vagy fagyira.

Nagyjából ennyi.

Szóval semmi árulkodó jel.

Sajnos régen tényleg volt olyan aki vagy tagadta és később ismerte el vagy már az elején elismerte hogy ez miatt ismerkedik velem.

Mondom ok, de akkor ezután nem lesz több ilyen.

Azért szoktam így viselkedni.

Csak arra nem jöttem még rá, mikor érdemes elmondani, hogy kicsit máshogy élek.

2017. máj. 16. 23:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress átlagos lányokat/nőket, hidd el, őket teljesen hidegen hagyja a pénzed majd. Főleg azt, aki majdhogynem csóró volt világ életében, megszokta azt, a pénzed mennyiségét fel sem tudja fogni igazán. Egyébként az idő figakma, hogy mennyi idő múlva mondd el, relatív. Ha bensőséges kapcsolatotok van, akkor mondd el mindenképp, ne az ismerkedős fázisban. Lehetőleg akkor, amikor már együtt vagytok, és azért szeret, aki vagy.
2017. máj. 16. 23:25
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem értek egyet a nyolcassal. Pont hogy azt érdekelné kevésbé, aki nőként maga is jól keres és van saját egzisztenciája. Amúgy is nagyobb esély van hosszabb távú kapcsolatra, ha nincsenek óriási különbségek.
2017. máj. 16. 23:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Hasonló téma, megoszlanak a vélemények:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2017. máj. 16. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!