Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha exem húga egyre közelebb kerül hozzám?

Figyelt kérdés
Őszintén, még jobb is a viszonyunk, mint az exszel volt anno. Vele 2 évet jártunk, és 3 éve lett vége.
2022. júl. 1. 03:15
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
ha azt gondolod ez jobb lehet mint a nővérével eltöltött kapcsolat, akkor probáld meg ... Az életben nem te vagy az első, aki a hugival tudott családot alapítani mert a nővérrel nem működött .. ne más emberek szerint éld az életed ha nem a saját elképzeléseid szerint.
2022. júl. 1. 03:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igen, úgy érzem, vele működőképesebb lenne.

2022. júl. 1. 03:33
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ne hátráltasson senki. A múlt az volt, te most a jelenben élsz .
2022. júl. 1. 03:38
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Valahol remélem hogy ez a két válaszoló iróniából írt.

Akik képesek családon belül váltogatni azokra nem tudom mit mondjak, mert számomra ez megdöbbentő, eszembe se jutna megtenni ilyeneket. És ha nem jön be a hugival, akkor jöhet anyuci is, de ha esetleg még ő sem akkor a nagyi is? Undorító. Mióta normális ez? Azért mert nem ő lenne az első aki ilyenbe vágna bele, attól az még sem helyes, sem normális nem lesz. Egyikőtöket sem zavar egy másik ember élete? Az exedet te is meg a húga is tönkre tehetitek akár egy életre, az nem számít? Hogy lehetnek emberek ennyire gátlástalanok!? Három éve mentetek szét, de ez nem jelenti azt hogy ez így jobb és elfogadhatóbb. (Csak zárójelben megjegyzem, hogy ha mégsem lesz annyira vattacukor a kapcsolat a hugival és szétmentek, akkor egy embert legalább tönkre tudtatok tenni, gondolom ez még belefér). Ha a velem történne ez, akkor tuti megszakítanék minden kapcsolatot a húgommal, mert nekem tuti nem számítana hogy eltelt három év. Felfordulna a gyomrom. Ugyan ezt gondolom arról is, ha valaki a legjobb baráttal jön össze.

2022. júl. 1. 04:56
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Kezdeményezz, avagy ha nem szeretnéd, építsd le a kapcsolatot.
2022. júl. 1. 06:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Én megdugnám a helyedben. Vagy feleségül venném.

A gyerekeitek felé lesznek majd erről jó sztorik 20 év múlva:)

2022. júl. 1. 07:20
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
A #4-nek van igaza, hiába van leszavazva a válasza. Nyilván az enyém is le lesz, de attól még nekem is igazam van 😄
2022. júl. 1. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Voltam kicsit ilyen szituációban, semmiképp nem akartam a testvérével kezdeni.

A #4 egy kicsit durván fogalmazott, de alapvetően tényleg nem jó ötlet a testvérével összejönni, mert, ha egyáltalán összjönne

- az exed, mint testvér a kapcsolat elején előrébb lesz mint te, ezért simán keresztbetehet.

- azt az üzenetet hordozza hogy te csak a külsőre mész. Valamiért együtt voltál az exeddel, de neki még őszintén elmondhattad hogy a belső értékei jönnek be. Ha most a húgával összejössz, az már nagyon azt sugallja hogy a külső jön be neked.

2022. júl. 1. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vannak elveid hogy ex hugára bnojere nem nyomulunk, es keresel mást, vagy nincsenek.
2022. júl. 1. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez egy beteg dolog.
2022. júl. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!