Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek? Van barátom, viszont egyre közelebb kerülök egy lányhoz....
Nem olyan régen (pár hónapja vagyunk) együtt vagyok egy fiúval, aki nagyon,nagyon szeret engem. És elég sok ideje tetszett nekem, amit megláttam. De most hogy együtt vagyok vele nincs meg az "pillangók" érzésem a hasamban...
Szüleim is kedvelik őt, igazán rendes srác.
Közben megtetszett egy közelebbi lány barátnőm. Most először van ilyen, hogy egy lány tetszik nekem, senkinek nem is beszéltem erről.
Amikor a lánnyal vagyok, mindig el kap egy ilyen jó-féle izgalom. És még szeretném csókolni.
Szerintem a lány is kedvel engem.
(A szüleim nagyjából elfogadják a melegeket)
Egyszer arról beszélgettünk a barátommal hogy milyen jó lenne együtt megöregedni, fura lenne ha most hirtelen szakítanék vele :/
Mi tévő legyek? Várjak a kapcsolattal? Mi van ha megbánnám?
17L
Szia!
Először is szerintem rendezd magadban, hogy mit érzel, győződj meg 100%-ban,hogy szerelem-e amit a lány iránt érzel, vagy csak fellángolás, mert nem ugyanaz a kettő.
Ha a szerelemre hajazol inkább, akkor légy őszinte a barátoddal és mondd el neki, ne titkolózz.
Köszönöm <3
Az a baj hogy kezdem elkészítési az érzéseim a barátom irányt :/
Valószínüleg biszexuális, vagy leszbikus vagy, de az első tűnik reálisabbnak.
Először szerintem azt kéne letutiznod, hogy a kiszemelt lány miként viszonyul a saját neméhez. Gondolj bele, milyen rossz lenne, ha szakítanál a barátoddal, erre kiderülne, hogy a csaj full heteró.
Ha a lányt is érdekelné a dolog, akkor kell elgondolkodnod az érzéseiden. Ezután pedig már meghozhatod a döntést.
Pszichológus.
Borzalmas, hogy bedőltök ennek az aberrált, beteg divatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!