Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam randin egy fiúval, akivel egy iskolába járunk. Nem tudom mit is tegyek? A barátnőmet szeretem, de valahogy közelebb érzem magam vele, mármint a fiúval.18f
Öhm... már ne is haragudj, de ez igenis megcsalás.
1) Randira mentél
2) Elcsattant egy csók
3) Jobban érzed magad a fiúval
4) A barátnőd semmiről semmit nem tud
Ha vannak érzelmeid a fiú irányt, akkor biszex, vagy meleg vagy - amivel semmi probléma nincs.
DE!
Embereld meg magad, döntsd el mit szeretnél! Ha azzal a fiúval jól érzed magad, ő is veled, akkor először is szakíts a barátnőddel, mert ez így nem kapcsolat, másodszor pedig próbáljátok meg együtt. Nekem egyre megy, hogy ki melyik nemet szereti, a legjobb barátnőm leszbikus. Az az érdekes milyen az ember az illető.
Nagyon gáz, hogy a barátnőddel mindig két lépés távolságot tartotok, és nem adod önmagad. Játszod neki a macsót, közben megcsalod egy kedves, aranyos, szőke sráccal. Döntsd el, hogy mit akarsz! Se a barátnőd, se a srác nem érdemli meg, hogy hülyítsd őket. A barátnőddel szakíts végre, nálad jobbat érdemel! Egy olyan pasit, aki nem játssza a macsót, hanem önmagát adja.
Azt meg felejtsd el, hogy hetero vagy, miután randiztál egy kedves, helyes, szőke fiúval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!