Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás vagy sem, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás vagy sem, mennyire okozhat társkeresési nehézséget?

Figyelt kérdés

Az iskolázottság mennyire szól bele a dolgokba? Előfordulhat olyan helyzet hogy egy szakmunkás azért nem talál nőt mert őt azonnal besorolják a buta réteghez? Diplomás férfiak közt nem annyira elterjedt a isten komplexus, de a nőknél amelyik tanultabb… ott azonnal érződik hogy ők feljebb sorolják magukat a egyszerű melósoknál. Szerintünk csak buta,igénytelen,életképtelen emberek léteznek diploma nélkül. Prolik , csórók , cél nélküli parasztok akik “kevesebbet érnek” mint ők.

Nekem ez az egyéni véleményem :

[link]

2022. jún. 29. 11:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
96%

Nem a diploma számít, hanem a munka.

Nem csak diplomával lehet valakinek normális munkája, célja.

2022. jún. 29. 14:47
 32/38 anonim ***** válasza:
83%
Számomra elég nagy problémát okoz az iskolai végzettség a társkeresésben.
2022. jún. 29. 20:49
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé sok ismerősöm van, és összességében az a tapasztalatom, hogy azok az emberek, akikkel hasonlít az érdeklődési körünk, a munkamorálunk, az életritmusunk, az életfelfogásunk, és akikkel könnyen megtalálom a közös hangot, általában szintén diplomások. Ezért nálam is előnyt élveznek a diplomás férfiak, de ettől még kaphat esélyt más is.
2022. jún. 29. 20:57
 34/38 anonim ***** válasza:
23%
Nekem PhD-m és MBA-m van nyugati “jobb” egyetemekről, plusz még 5 diplomám. Nekem nem számít, hogy van-e diplomája a másiknak (a páromnak sincs). Kicsit vicces olvasni a diplomás finnyáskodókat.
2022. jún. 29. 21:00
 35/38 anonim ***** válasza:
97%

34

Én meg 20 éve sportolok, mégis a macis alak jön be. De diplomásként a diplomást preferálom. Mindenki úgy válogat, ahogy akar, még csak nem is kell logikusnak lennie.

2022. jún. 29. 23:51
 36/38 anonim ***** válasza:
22%
Én csak a büfé és ruhatár szakon végzettekkel dugok
2022. jún. 30. 05:33
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Jó, ügyes vagy, prolidüh.
2022. jún. 30. 10:39
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a hozzászólás amit kb ki kellene plakátolni, hogy a legutolsó elborult paraszt is végre felfogja, hogy nem vagyunk erre kíváncsiak, nagyon nem.

Szivassa veletek magát anyád továbbra is, hagyjátok békén a diplomás nőket.

"Ja meg az ilyen megjegyzésektől is megkíméltek, mint amit a 9-10 tol.

Kicsit unalmas, hogy senki sem bántott titeket, de folyamatosan azt kell hallgatni, hogy mi milyen hülyék vagyunk. Meg sem szólaltunk, de már bevágjátok, hogy hülyék vagyunk és különben is, ti többet kerestek. Ez az utolsó dolog, amire kíváncsi vagyok az állítólagos társam szájából."

2023. febr. 1. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!